|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια...ειχα παρατησει το χομπι για ενα διαστημα 4-5 μηνες καθως ειχα ολοκληροσει τα προηγουμενα ενιδρεια μου με μεγαλη επυτιχια....Οπως λυπον το περημενα,δεν περημενα να μου φηγει τοσο ευκολα η ψορα με τα ενιδρεια και τωρα ηαναγυρνω στο χομπι
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
1. η Ludwigia repens θα χρειαστεί καλό φωτισμό.
2. φαντάζομαι δεν θες αφρικανικες κιχλίδες |
|
||||
|
||||
![]()
και για αφρικανικες σκευτομαι...
------------------------- λυγη βοηθεια ρε παιδια... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gojoy : 03-06-11 στις 11:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι σημαινει "ειχα ολοκληρωσει τα προηγουμενα ενυδρεια μου με μεγαλη επιτυχια"? Πως μπορω να "ολοκληρωσω" ενα ενυδρειο μου? και ποτε θα θεωρησω "επιτυχη" την "ολοκληρωση" του? ΥΓ Αν θελει καποιος mod ας αποκοψει το ερωτημα μου σε νεο θεμα. Νομιζω θα εχει ενδιαφερον η συζητηση, αλλα και για να μη ξεφυγουμε απο το υπαρχον θεμα του φιλου.
|
||||
|
||||
![]()
ισως να το εθεσα λαθος...απλα ειμουν αρχαριος...και μεσα απο αυτο το site εμαθα παρα πολα και μπορεσα να τα βγαλω περα...
γιατι οπως καθε πρωταρης ειχα και εγω τα προβληματα μου και μπορεσα να τα επιλυσω.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλες για ενυδρειο 112 λίτρων tanganyika | tnick | Tanganyika | 11 | 30-05-11 09:49 |
Γνωμες και συμβουλες για ενυδρειο με πετρες... | bros5 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 04-12-09 09:35 |
ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΨΑΡΙΑ | antonis_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-05-08 15:03 |
ενυδρειο μαλαουι-συμβουλες | kanarini | Malawi | 6 | 11-02-08 11:48 |
ενυδρειο apistogamma..συμβουλες-προτασεις! | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 27-02-07 10:51 |