|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έφτασε η ώρα να παρουσιάσω και το δικό μου λοιπόν. Φυσικά δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά έχει μια καλή βάση θέλω να πιστεύω.
Ευχαριστώ που ανεχθήκατε τις ερωτήσεις μου στο "Είναι το Χρυσόψαρο μου εντάξει?" και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε. Πληροφορίες Διαστάσεις: 1.00 X 0.40 X 0.50 Όγκος: 180L Κατηγορία: Φυτά: Cryptocoryne Becketti, Echinodorus Paleofolius,Vallisneria Ψάρια / ¶λλα είδη: Comet Goldfish Διακοσμητικά υλικά: Μαύρο χαλίκι ψιλό, πέτρες Φόντο: Οχι Φωτισμός: Juwel highlite Day & Nature Διάρκεια φωτισμού: 6 ωρες Φιλτράρισμα: Juwel εσωτερικο με προσθηκη siporax & Substrat pro & EHEIM Pick-up 2006 Θερμοστάτης: Jager 100W Λίπανση: Όχι Παροχή CO2: Όχι Παράμετροι: pH νερού ενυδρείου: 9 Γενική σκληρότητα (GH): 7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 7 Αμμωνία (ΝΗ3): 0mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2): <0.3mg/l Νιτρικά (ΝΟ3): 0~5mg/l Αλλαγές νερού: 60lt / εβδομάδα Θερμοκρασία: 24 ¶λλες πληροφορίες: To ενυδρείο βρίσκεται στην 4 μέρα του, έχει στρωθεί με μπόλι απο το παλιό φίλτρο. Φωτογραφία: ![]() Τώρα θα είμαι σε αναζήτηση ενός ακόμα χρυσόψαρου ίδιο με το δικό μου. Έχει αποδειχθεί κομματάκι δύσκολο, όμως... Έχω πάει σε 4 pet shop, αλλά δεν βρίσκω. Αυτά απο μένα! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Αλλα κοτζαμ φωτογραφος δωσε και καμμια ζουμαριστη στο λαο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το χρυσοψαρο σου ειναι απο τα πιο τυχερα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδιά. Φώτο, σύντομα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ χαιρομαι με την εξελιξη.
Ευχομαι να πανε ολα καλα. Το pH δεν ειναι καλο. Κατι δεν μου παει καλα με τη μετρηση σε σχεση με την ανθρακικη σκληροτητα δεν πρεπει να ειναι τοσο. Κανε διασταυρωση και με αλλο τεστ. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Αχ αυτό το χρυσόψαρο.......αχ βαχ τι έρωτας !!!
Σαν οπτασία είναι, σαν νεράιδα που άπλωσε τα πέπλα της πετώντας. ΥΓ Δεν είμαι καλά το ξέρω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε ειναι τοσο ομορφο που ειναι σαν ψευτικο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω, υπαρχουν αλλαγες βεβαια, πρεπει να βγαλω νεες φωτογραφιες.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |