|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος Παράμετροι, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και για την ωρα δεν εχω χρονο και για υφαλμυρο, αφου το ενυδρειο που ετοιμαζω ειναι εντελως.. αλμυρο
![]() ![]() Πως ακριβως φτιαχνεις ενα ενδιαμεσης αλατοτητας νερο; Οκ θα μου πειτε οτι βαζεις αλατι, μετρας και οταν φτασεις στον αριθμο που θελεις σταματας..αλλα σε αυτο δεν υπαρχει το προβλημα πως ισως ξεπερασεις τις τιμες που θελεις, αφου απλα εσυ ριχνεις αλατι και αυτο για να αντιδρασει και να παρεις την αλατοτητα που ζητας χρειαζεται χρονος, αρα και μεγιστοποιηση του λαθους;! Ή τελικα υπαρχει τροπος, ωστε να ορισεις τα γραμμαρια αλατιου που θελεις αναλογος τα λιτρα σου; Και αν αλλαζεις σιγα σιγα με το καιρο τη συσταση του νερου, τι ποσοτητα βαζεις; Εννοειται πως συμπηρωνεις με νερο Α/Ο ετσι; Και τοτε τι κανεις; Τι ποσοστο συμπληρωνεις; Ουφ κι εγω μπερδευτικα! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υφαλμυρο ενυδρειο. | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 4 | 15-04-10 21:02 |
Υφαλμυρο 24 λιτρα | Raven | Ενυδρεία Υφάλμυρου νερού | 28 | 28-03-09 15:58 |
καποιος απο υφαλμυρο??? | mixalis24 | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 31-01-09 15:25 |
Υφαλμυρο | Avaya | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 10 | 22-05-08 12:39 |
Υφαλμυρο | jimfytakis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 0 | 08-04-07 13:05 |