|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80 χ 50 χ 40 Όγκος: 180 λτ Κατηγορία: Κοινωνικο Φυτά: lobelia,bacoba,Anubia,egeria,valis nana,Valis spiralis,Echinoborus,Cambopmba, subulata, hygrophyla polysoperma, hygrophyla corymboa και αλλα που δεν ξερω τα ονοματα τους Ψάρια / ¶λλα είδη: Pristella Maxilaris, botia locochata, gripensis Διακοσμητικά υλικά: 1 ριζα, πετρες Φόντο: πλατη μαυρη της jewel (φελιζολ) Φωτισμός: 4 λαμπες 28w 6000k Διάρκεια φωτισμού:6 ωρες οι δυο και 5 οι αλλες δυο Φιλτράρισμα: fluval 405 Θερμοστάτης: tetra 150w Λίπανση: sachem potasium Παροχή CO2: ναι, φιαλη 2κλ οσο διαρκει ο φωτησμος Παράμετροι: pH: 6.00 Γενική σκληρότητα (GH): 0 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 0 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 12,5 Αλλαγές νερού: καθε εβδομαδα 30% Θερμοκρασία: 24,5 ¶λλες πληροφορίες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω θερμα τον Σταυρο για την πολύτιμη βοηθεια του. |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχες την βοηθεια του σταυρου σιγουρα θα δουμε κατι πολυ καλο που κανατε!!!
αλλα φωτο δεν βλεπω.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα πρεπει να ειναι οκ με της φωτογραφιες.
|
|
||||
|
||||
![]()
ε...φυσικα!!!πανεμορφο ειναι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ριζα ειναι ολα τα λεφτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ξεκολλησες με το eheim και πειρες το fluval ε κουφαλιτσα.
![]() αντε μεγια.σημερα εβαλες το co2??? και ωραια ριζα,απο του Λεωνιδα την πειρες??? Gh=0 kai Kh=0 ???κατι παιζει εδω!!!!νομιζω???
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου φυτεμενο | rastafarian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 31-01-11 11:29 |
Το πρωτο μου ενυδρειο-Επιτελους Παρουσιαση! | doctor | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 31-12-10 00:21 |
Πρωτο φυτεμενο | Pambs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-08-10 12:50 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Το πρωτο μου φυτεμενο | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 23-05-08 14:02 |