|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο εχει πάρα πολλές γένες , και έχω πρόβλημα με την moss αρχισε και κιτρινίζει τι μπορεί να φταίει ?
Ψάρια / ¶λλα είδη: 7 platys , και αγνωστα μικρά , εχω μετρήσει γύρω στα 20 ...apple snails , ramshorn ... Διακοσμητικά υλικά:ριζες ,μαυρο χαλίκι και soil oliver knott Φόντο: μαυρο χαρτόνι Φωτισμός:2Χ 30 WATT απλές Διάρκεια φωτισμού:9 ώρες Φιλτράρισμα: FLUVAL 205 Θερμοστάτης:eheim 100watt Λίπανση: σκόνες 1/4 kno3 ,1/16 traces ,fleet enema 8 σταγόνες. Το προγραμα απο estimate index προσθέτω και κάλιο seachem. Παροχή CO2: diy co2, και seachem excel GH:14 ΝΗ3 :0 ΝΟ2:0 ΝΟ3:12 Αλαγες 30% καθε κυριακή |
|
|||
|
|||
![]()
Τρελλή ζούγκλα το ενυδρείο σου, μ' αρέσει πολύ. Για το κιτρίνισμα συνήθως φταίει η έλλειψη σιδήρου ή ο φωτισμός.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λες απο σίδηρο ? θα κάνω ενα τεστ αυριο.. Το κομμάτι που είναι κίτρινο ειναι αχρηστο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη δεν βλεπω να εχουν κιτρινισει ολες οι moss , παρα μονο αυτες ψηλα στο κεντρο, εγω παλι υποψιαζομαι οτι τις εκαψες με το excel.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SAE + Moss | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-08-10 21:07 |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
Κιτρινισμα Cabomba Χαμηλα | manolis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 04-02-09 01:28 |
κιτρινισμα φυλλων | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 16-10-07 10:30 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |