|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ?
![]() Αξιολόγηση:
![]() ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 113Χ28Χ28 ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΣΟΠ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 2 ΦΥΤΑ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΒΑΚΤΗΡΙΑ. ΕΒΑΛΑ 40ml ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ EHEIM 2213. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΑ 2 ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ ΚΑΙ 3 ΠΛΑΤΥ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΤΣΟΠΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΘ Η ΑΜΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ (0) ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ 3 ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΡΧΑΡΙΑΚΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΣΕ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ......ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΚ?
|
|
Εμφανίσεις: 1895
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν λεει να στρωσει.Μου κανει ναζια? | Dimitrisss123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 22-02-10 12:58 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ | AHTRAM | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-10-04 17:35 |