|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Αν κλείσω το φίλτρο, μετά από πόσες ώρες χαλάει η βιολογία?
![]() Αξιολόγηση:
![]() παιδιά καλησπέρα,
σήμερα ξέστησα το κοινωνικό που είχα (240λτ), έχω αδειάσει το 60% του νερού, έδωσα ψάρια, φυτά, ξύλα σε ένα φίλο από το φόρουμ, και πλέον έχουν μείνει 5-6 ψάρια μέσα. θα ήθελα να μάθω εαν υπάρχει πρόβλημα στο να βγάλω το φίλτρο από την πρίζα, σε σχέση με την βιολογία του. Δηλαδή αν μετά από κάποιες ώρες (και πόσες?) χαλάει. Και βασικά θέλω να το κάνω γιατί πέφτει νερό από ψηλά (τώρα που είναι μισογεμάτο) και κάνει αρκετή φασαρία. ![]() Εχω ακούσει πχ οτι μετά απο 2 ώρες υπάρχει πρόβλημα. Δηλαδή αύριο που θέλω να το αδειάσω τελείως για κάποιες ώρες τί να κάνω? Να το βάλω σε κανένα κουβά? Εκτός αν αντέχει πχ 12-24 ώρες, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ. |
|
Εμφανίσεις: 6885
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε πόσες μέρες στώνει με μπόλι; | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-06-09 20:04 |
βιολογία | supermanx | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-01-09 23:56 |
Πόσες φυσσαλίδες διοξειδίου χρειάζομαι? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-02-08 15:22 |
Νέο ενυδρείο: Πόσες κιχλίδες, ποιές, σε τι αναλογίες ? | mmbuna | Malawi | 9 | 12-06-04 04:18 |
πόσες frontosa | el00140 | Tanganyika | 5 | 07-03-04 02:03 |