|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα τι κανετε???
μιας και το ενυδρειο ειναι στην εξοχη κι εγω στο μαγαζι,ειπα να δοκιμασω να φτιαξω βραχια για το malawi μου.... οι πετρες θα γινουν απο φελιζολ... εχω δωσει σχημα σε μια και το βραδυ θα ανεβασω φωτο....
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα συνονόματε,
Ψάνχομαι για πέτρες τον τελευταίο καιρό και έχω διαβάσει για διάφορες προσπάθειες κατασκευής τεχνητών πετρών. Πως σκοπεύεις να τις βυθίζεις? Ή απλά θα τις κολλήσεις την μια πάνω στην άλλη? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισως στην κορφη να μπουν και 2-3 πετρες κανονικες ιδιου χρωματισμου... ολο το δυσκολο ειναι το να βαφτουν... εκει ζοριζομαι...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το θέμα του βαψίματος σηκώνει πολύ κουβέντα, περί τοξικότητας χρωμάτων, αντοχής στο νερό κλπ. Είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι με σιλικόνη και άμμο αλλά δεν μου άρεσε οπτικά το αποτέλεσμα. Περισσότερο γλυκό, παρά πέτρα μου θύμιζαν
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω να φενετε κατι ομορφο και φυσικο...
|
|||
|
|||
![]()
Βάλτες όπως νομίζει, και μετά ψεύτικες και αληθινές κόλησε τες με πολυεστέρα και βάψτες όπως το ενυδρειο που ετοιμάζεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανουν αυτες οι πετρες και η αμμος για malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 02-03-09 23:12 |
Σκεψη κατασκευης 300 λιτρου | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-01-09 14:48 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180Χ80Χ70-ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ | Μικρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 17-05-08 12:33 |
ΠΕΤΡΕΣ MALAWI | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 17-12-07 07:59 |
Πετρες σε ενυδρεία με κιχλίδες Malawi | Carebean pirate | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 17-06-06 20:39 |