|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόβλημα με φυτά.
τελευταία έχω παρατηρήσει ότι τα φύλα από της anubia που έχω στο ενυδρείο μου αρχίζουν και χαλανε, μαραίνονται (παραθέτω και φωτογραφίες) παρουσίαση ενυδρείου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48671 τελευταία επεξεργασία ήταν ότι έβγαλα τη ρίζα που είναι δεμένες επάνω και τα ψέκασα με οξυζενέ για να φύγει η BBA(μήπως φταίει αυτό και τις έκαψα? ) το ιδιο έχω παρατηρήσει και σε κάποια άλλα φυτά στο ενυδρείο μήπως φταίει η έλλειψη κάποιου στοιχείου στο νερό???? βάζω κάθε εβδομάδα 5ml flourish και Νο3 και οπότε το θυμηθώ discus trace. αλλαγές νερού γίνονται κάθε εβδομάδα 30-40% από μετρήσεις (με υγρα) μπορώ να μετρήσω μονό ph 6.5, gh7 και αμμώνια 0.(τα άλλα δεν τα έχω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φυτά...φυτά σουρωτήρι | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-06-10 16:54 |
πρόβλημα με φυτά | dfoust | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 08-09-09 16:09 |
Πρόβλημα με νέο φυτό | alexinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 14-06-08 00:36 |
Πρόβλημα με τα Φυτά | Colector | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-05-08 08:26 |
Πρόβλημα με φυτά? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-04-08 17:25 |