|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, μιας και έχω 2 ενυδρειάκια 60λιτρα, και ίσως γίνουν 3, για να μην τα έχω "σκόρπια" μέσα στο σπίτι και έχοντας ένα άδειο τοίχο 1,90 μήκος, θα ήταν εφικτό να κατασκευάσω μία μονοκόματη βάση και για τα 3 ενυδρεία, χρησιμοποιώντας πάγκο κουζίνας 4-5 cm και αρκετα πόδια(10) από ΙΚΕΑ σιδερένια? Σύνολο κόστους περίπου 50 ευρώ. Τι λέτε? Αξίζει τον κόπο, το κόστος και αν ναι, αντέχει???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν με τα σιδερενια του ΙΚΕΑ εννοεις ντεξιον, τοτε ναι, μπορεις. Αρκει να δεσεις την κατασκευη με ενα τελαρωμα (με τα ντεξιον) πανω και κατω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι φίλε μου δεν είναι ντεξιον κατασκευή. Θα χρησιμοποιήσω πάγκο κουζίνας, (1,90 μήκος και 4-5 εκατοστά πάχος, το φάρδος είναι σταθερό) και κάτι μεταλλίκα (σαν σωλήνες είναι) ποδια (8-10, 70 εκατοστά ύψος) τα οποία θα βιδωθούν με πέντε βίδες το κάθε πόδι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε εγώ πήγα στην Ντεξιον, και μου είπε για βάση 70(υ)*60(μ)*30(π) 35¤ μαζί με μια ταβλα απο επανω που θα μπεί το ενυδρείο. Μπορείς εσύ να βάλει και μια ταβλα κάτω και να έχεις τα ενυδρεία πάνω κάτω.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα ενώσεις με ένα φίλτρο, σε περίπτωση ασθένειας ψαριού στο ένα ενυδρείο, θα περάσεις το πρόβλημα και στα υπόλοιπα..........
Γιατί θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο;;;;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα κι εγώ φίλε μου τα ίδια πόδια που λες.
Θα φτιάξω ένα επιπλάκι 100(μ)*60(π)*70(υ) και θα το στηρίξω σε 7 πόδια.. Συνολικά το βάρος που θα έχει πάνω το υπολογίζω στα 220 κιλά περίπου. Το κάθε πόδι υποστηρίζει μάξιμουμ 50 κιλά οπότε εκεί είμαι καλλυμένος. Δεν λεχω καταλήξει ακόμα το θέμα της τάβλας και μου φαίνεται καλή η ιδέα σου. Πάγκο κουζίνας από που θα πάρεις? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anastapalios : 20-01-11 στις 14:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις χρόνο δες και τη δική μου βάση που έφτιαξα...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47368
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
μολις την ετοιμασεις περιμενουμε φωτο απο την δουλεια π εκανες.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάντως με κόστος μέχρι 20¤ για τα πόδια, έχει δυνατότητα να βγει πολύ φτηνά.. Το μασιφ που προτείνει ο esprit νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση, θα ψαχτώ και αν βρω ότι συμφέρει θα σου πω και σένα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγίες για το στήσιμο βάσης rio 240. | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-10 14:12 |
Ηλίας: Κατασκευή βάσης ενυδρείου | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 18-01-10 18:47 |
Ενυδρείο μεγαλύτερο της βάσης | amorealex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-03-09 11:35 |
Ελληνικό Software Για ενυδρεία υπο κατασκευή!!!! | HydroMan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 08-09-05 05:39 |
Αντοχή βάσης ενυδρείου | Misa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 03-03-05 01:17 |