|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ante kaloriziko kai to kainoyrgio edo topic.
Exoyme kai leme ,3 enydreia me diastaseis idies,120 x 50 x 50 ,pame peripoy an thimamai geometria sta 300 lt?? an eimai lathos peste moy,pithanon nanai lathos. ![]() epeidh ta enydreia einai hdh topothethmena shmainei oti de mporoyme na ta allajoyme apo to shmeio poy einai tora. na baloyme se ola ta idia eidh?diaforetika?allh limnh?ti?? edo einai ta diskola..!!AKOYO GNOMES !! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο που έχω να σου προτείνω εγώ, είναι - αφού έχεις 3 ενυδρεία- να βάλεις φτιάξεις τρία διαφορετικά ενυδρεία.
Εγώ θα έφτιαχνα ένα φυτεμένο, ένα Malawi και ένα Tanganyiga. |
|
|||
|
|||
![]()
Κατ αρχας καλως ηλθες και απο εμενα και ακομη ειδικοτερα καλως ηλθες... στο καλυτερο τομεα αυτου του site με τα καλυτερα ψαρια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε τρελλε τι εκανες εκει?χαχαχα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αμα κλεισεις λιγο τα κριτηρια επιλογης τα παιδια εδω σιγουρα θα σου δωσουν βοηθεια,αλλα προς το παρων το βρισκω muito dificil !! Aυτα και αμα με βρισεις βρισε στη γλωσσα σου ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω ότι θα ήταν κρίμα να μην έχει ένα planted - έστω χωρίς δίσκους.
|
|
|||
|
|||
![]()
kalhspera,
de moy lete paidia,ginetai na ginei kai planted kai malawi??? nomizo thatan h pio kalh lysh gia mena,mia kai trellainomai gia kixlides (africa)alla kai gia fyta pragmatika!thathela apopseis gia na doyme ti tha ginei,mexri to maio na taxoyme ksanaftiaksei. afta kai efxomai se oloys kai oles KALH ANASTASH KAI KALO PASXA. thn agaph moy ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι γινετε να ειναι και φυτεμενο αλλα και να φιλοξενει Αφρικανικες Κιχλιδες! Καποια φυτα που εχουν αντεξει στα δικα μας ενυδρεια ανηκουν στα ειδη Anubia και Valisneria η καπως ετσι τελος παντων... στα φυτα δεν εχω και ιδιαιτερες γνωσεις
![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Valisineria gigandea, το μονο φιτο που εχει επιβιοσει στο δικομου ενυδρειο, αλα και αυτο δεν το βλεπω για πολυ ακομα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και το microsorium pteropus αντεχει ,και παραδοξος στο δικο μου δοκιμασα το hygrophilla diformis που εβαλα παραμενει απειραχτο << ακομα>>.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|