|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χασμουριουνται τα χρυσοψαρα?
|
||||
|
||||
![]()
αυπνιες εεε?? τα χω περασει και γω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οντως?
|
||||
|
||||
![]()
δεν εννοουσα αυπνιες στα χρυσοψαρα......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως το παρατηρησα σε ολα μ τ χρυσοψαρα
σαν να ανοιγουν το στομα τους και να τεντονουν ολα τα πτερυγια τους!!!!!!! για ενα λεπτο και μετα ολα κανονικα
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε σοβαρολογειτε τωρα?
|
||||
|
||||
![]()
το ενα guppy που εχω καμια φορα χασμουριεται!! μετα διαβαζει λιγο το βιβλιο του και πεφτει ξερο... και ετσι οπως παω τελευταια θα μεινει και ξερο....(ππφφφφ)
(anyway, πλακιτσα κανω....) |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.
Να δεις το πρωι που θα σου ζητανε και καφε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οι δίσκοι πάντως χασμουριουνται! Σημερα το πρωι που τους ξύπνησα μισή ωρα νωρίτερα ο ένας μου γκρίνιαζε για να πιει το γάλα του.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχεις μεγάλη φωτοπερίοδο; Τσεκάρε και για μαύρους κύκλους στα μάτια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφου πλακώθηκαν στο ξύλο προχτές, χτες καθόταν όλη την μέρα παρέα, και δεν εμφανιζόταν, σήμερα τους έκοψε ή λόρδα και βγήκαν σαν λιμασμένα να φάνε πρωινό. Εγώ όμως επειδή είχα τις ζοχάδες μου απο τα χθεσινά τερτίπια δεν τους έδωσα γάλα με κακάο όπως τους δίνω καθημερινά, μονο λίγο προχτεσινό φαί, ετσι για να μάθουν τα σκασμένα, να μου κάνουν ανω κάτω το ενυδρείο και να μην συμμαζέυουν μετα... όλο με μια σκούπα στο χέρι είμαι, και να φωνάζω "συμμαζέυτε ρε τα παιχνίδια σας" Και τους κλείδωσα και το computer.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι καφροι που ειστε ολοι......
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έρμο πλάσμα, αθώα κοπέλα ... έκανες ερώτηση που νόμιζες ότι θα δώσουν απάντηση;
Αυτοί είναι χειρότεροι και από τους ράδιο αρβύλες! ![]() Αφού σου βγάλουν τον αδόξαστο στην καζούρα μετά ίσως πάρεις και μια απάντηση της προκοπής! ![]() ....λέμε τώρα! ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω, στο σπίτι μου έχω 3 παιδιά ανθρώπινα, και άλλα πόσα ψαροπαίδια, ειδικά τα δισκάκια που είναι ελαχίστων μηνών είναι σαν την ηλικία των παιδιών μου, οποτε τους συμπεριφέρομαι ανάλογα! ΑΝ νομίζετε οτι υπερβάλω , ρωτήστε την γυναίκα μου!!!
Τι ταισματα ανα τρίωρο, τι ξεσκατώματα, τι ανυσηχίες τυπου "τι να έχει το παιδί και δεν τρώει την D-50 του", τι "αντε φτανει το παιχνίδι, τραβάτε για νάνι", τι "δεν σου είπα να μην τραβάς την ουρά της αδερφής σου?" "Τρεχα τώρα στην γωνία τιμωρία", απ' όλα έχουμε !!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Χ¤ζ0^ν οι αρκούδες στο δάσος; ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ohZLUw5sNhY&
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 07-01-11 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υποτιθεται οτι αυτο που κανουν και τεντωνουν το στομα τους ειναι χασμουρητο , αλλα , δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να δωσει σιγουρη απαντηση
στα αγγλικα το λενε yawning κανε μια αναζητηση στο γκουγκλ αν σε ενδιαφερει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ρε εσεις δεν πατε καθολου καλα....
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο delta θεός ε???
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ..Σπύρος... μου'ρθε Flashιά!!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 07-01-11 στις 21:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ποοο καλα δεν ξαναρωταω τιποτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα το ειδα το θεμα κ δεν μπορω να σταματησω το γελιο.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παλι ευστοχος ο Σπυρος.... ![]() Μην τους παρεξηγεις Εφη μου. Ετσι κανουν.Βρισκουν καποιον κ τον τρελαινουν στην καζουρα. Λιγο ντροπη ρεεεε..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τηλεμαχε αν ειναι δυνατον να μην τις ξερεις τις λεξεις!! εισαι και απο κρητη....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Σπυρος αποψε εχει κεφια
![]() Οπως το ειπε ο fishme1. Δεν ειναι ακριβως χασμουριτο, ειναι κατι σαν ''τεντωμα''-''ξεπιασμα'' και αν παρατηρησεις το κανουν και στα πτερυγια τους τα ψαρια. Νομιζω ανεξαρτητως ειδους.Απλα τεντωνονται και ξεπιανονται! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 08-01-11 στις 01:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλού κακού κάντους ψυχανάλυση για τις αυπνίες ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;; | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 31-03-08 00:15 |
ΥΠΑΡΧΕΙ; | Σπύρος Μ | ¶λλα ζώα | 2 | 07-03-08 14:13 |
ΥΠΑΡΧΕΙ DIY CO2 | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 23-11-07 15:10 |
που υπαρχει chaeto | floridis | Φύκη -€“ ¶λγες | 2 | 06-11-07 06:45 |
υπαρχει προβλημα help!!!! | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-10-06 18:12 |