|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα την πρώτη γέννα της μοναδικής θηλυκιάς crs μου, εξαιτίας της σχεδόν ολικής καταστροφής του γόνου( μόνο ένα έζησε), σκεφτομαι να την βάλω σε γεννήστρα μαζί με μπόλικη moss. Ο λόγος που με οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι ότι πιστεύω πως τα μικρά τα έφαγαν οι ροδοστομοι και τα neon που έχω μαζί στο 80λιτρο μου. Είναι σωστή μια τέτοια κίνηση ή θα τα σκ@τωσω πάλι?
![]() ------------------------- Ξέχασα να διευκρινίσω οτι γεννήστρα εννοώ αυτό: http://good2bcheap.files.wordpress.c.../p1180682x.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη el.stel : 12-01-11 στις 19:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy γεννήστρα 160 : 2 φίλτρα | DEXFISH | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-03-16 22:46 |
γεννήστρα απο κρεμάστρα | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 15-04-14 12:50 |
γεννήστρα για cpd | maria1983 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 28-02-10 13:14 |
Κατάλληλη γεννήστρα? | Filippos | Ζωοτόκα | 6 | 05-05-04 01:10 |