|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους.ειμαι αρχαριος στον κοσμο του αλατιου.θα μπορουσε καποιος να μου πει τι υλικα να βαλω μεσα στο φιλτρο και με ποια σειρα?
εχω 60λιτρα ενυδρειο με εξωτερικο φιλτρο eheim 2211 300λ/ωρα.δεν υπαρχει ζωντανος βραχος ουτε αραγωνιτης.στο φιλτρο εχω βαλει απο κατω προς τα πανω τα εξης:μακαρονι,μπλε σφουγγαρι,ανθρακα,αντιφωσφορο,υαλοβαμβακα. χρειαζεται κατι αλλο?ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έλεγα, ότι το μπλε σφουγγάρι είναι καλύτερα να
πάει πρώτο.Tα υπόλοιπα είναι ok. Αραγωνίτη και βράχο, δεν πρόκειτε να βάλεις; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.
Εγω στο εξωτερικο φιλτρο δεν θα εβαζα κατι παραπανω απο ανθρακα/αντιφοσφωρο. Στον χωρο που λογικα θα περισεψει θα εβαζα κομματια βραχου. Θα πιασουν ζωη συντωμα και θα σε βοηθησουν στην φιλτρανση και στην βιολογια. Το μακαρονι, το μπλε σφουγγαρι και ο υαλοβαμβακας αποφευγεται στο θαλασσινο νομιζω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι υλικα που χρησιμοποιουνται πιο πολυ κυριως σε ενυδρεια γλυκου νερου.
θαλασσινο δεν φτιαχνεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευρεση υλικων !!!! | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 28-12-09 21:14 |
καθαρισμα υλικων φιλτρου | prospathw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-11-09 22:21 |
ΑΝΤΩΧΗ ΥΛΙΚΩΝ | orfanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-10-08 16:23 |
αλλαγη υλικων στο φιλτρο | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 17-09-08 20:34 |
διαταξη υλικων πως?? | alan boy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-10-06 03:29 |