|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αποφάσισα να μαλακώσω σιγά σιγά το νερό του ενυδρείου μου, για να μπορώ να φιλοξενήσω είδη που απαιτούν χαμηλότερες σκληρότητες από αυτές που βγάζει η βρύση μου (KH=12, GH=1
![]() Επειδή το ενυδρείο είναι φυτεμένο και μπαίνει διοξείδιο, αν βάλω 50-50 βρύση/ΑΟ, και πάω τις σκληρότητες στο ΚΗ=6, ΓΗ=9 π.χ., αυτό σημαίνει ότι το Ph μου θα πέσει γύρω στο 6.6-6.7 με βάση το επίπεδο διοξειδίου που διατηρώ. Τα apple snails φαντάζομαι ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα με διάβρωση του κελύφους τους και αν όταν δω πρόβλημα πιθανόν να τα δώσω (να δω ποιός θα τρώει τις άλγες...) Τα φυτά θα είναι ΟΚ τα φυτά με όξινο νερό, ph=6.6 ας πούμε; Οι γαρίδες red cherry; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ μαλακό καβούκι | αλεξανδρα | Άλλα ζώα | 9 | 02-07-10 20:31 |
Τι ασπόνδυλα σε FO; | sp67 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-02-10 09:29 |
Φυτά- ρίζες μέσα στο νερό | ΧρήστοςΠ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 25-10-09 10:05 |
Μαλακό Νερό | Χαραμάδας | Δίσκοι | 15 | 12-01-09 15:06 |
Το νερό απο τις αλλαγές νερου μπορούμε να το ρίξουμε σε φυτά και γλάστρες? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-06-08 09:21 |