|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιες οι διαφορές και ποιές οι ομοιότητες τους.Μεχρο πρότεινος νόμιζα ότι είναι το ίδιο πράγμα.Αλλά τωρα μπερδεύτικα.
Και πέρα των εγκυκλοπεδικών γνώσεων για να συγκεκριμενοποιήσω τον προβληματισμό μου εγω στήνω αφρικάνικο και έχω ήδη καμια 10αρια κιλά αραγωνίτη και αρκετή χαλαζιακή άμμο τα οποία θέλω να αναμίξω για να βγάλω σύνολο καμια 50-60 κιλά που χρειάζομαι σε ποσοστό τουλαχιστον 50-50!Στην αναζήτηση για αραγωνίτη βρήκα από χομπίστα coral sand.Μου κάνει ή όχι;
|
||||
|
||||
![]()
Απάντησα εκεί που ξαναρώτησες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το άνοιξα πρίν απαντάσεις!Μήπως να βάλουμε και εδω το ποστ να είναι πιο εύκολα τα πράγματα σε κάποιον που θα κάνει μια μελλοντική αναζήτηση!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aμμος coral sand? | komori | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 12 | 23-05-10 18:04 |
αραγωνίτης Y/N ? | nikman | Θαλάσσια Βιολογία | 37 | 09-09-09 22:14 |
Αραγωνίτης και Πέτρες σε Malawi | raklif | Malawi | 11 | 19-02-09 20:57 |
Αραγωνίτης ή άμμος? | george1981 | Malawi | 4 | 15-11-08 11:53 |
SILICA SAND | fishme1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-10-08 23:35 |