|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παίδες ο τίτλος τα λέει όλα ...
είπα και εγώ να δοκιμάσω την τύχη μου ... διάβασα όσο μπορούσα ... πείρα και το deltec σαν πρότυπο και είπα να δοκιμάσω να το κάνω μόνος μου ... όχι μόνο λόγο χρημάτων ... αλλά και γιατί στο ενυδρείο μου λόγο ιδικών συνθηκών είναι συγκεκριμένος χώρος και οι διαστάσεις ... όπως είπα είδα μερικές φωτογραφίες ... πείρα μερικές ιδέες ... το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει όπως πρέπει ... δεν κάνει αφρό στο καπάκι ... από φυσαλίδες μέσα πανικός ... άσπρο γίνεται ... αλλά στην επιφάνεια σκάνε ... σιγά το πράγμα θα σκεφτείτε .. κάποια μ...α έχει κάνει το μαστόρι και μας πρήζει τσάμπα ... αναλύω λοιπών μπας και με βοηθήσετε να την βρω ... αντλία : eheim compact 1000 (τροποποιημένη) ώστε να παίρνει τον αέρα από την είσοδο ... ξέρω ότι μάλλον αυτή είναι το πρόβλημα ... αλλά από ότι είδα τα skimmer της αγοράς δεν έχουν περισσότερα λίτρα ανά ώρα ... ανεβάζω φωτώ ... όποια ιδέα δεκτή ... http://www.youtube.com/watch?v=9nCtp9Khaak Απο την αρχή έχουν γίνει ορισμένες τροποποιήσεις - αλλαγές ... όπως η προσθήκη του διακόπτη εισόδου για έλεγχο της ροής ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SKIMMER | g-pavl | Φίλτρανση | 18 | 10-12-08 11:35 |
DIY skimmer... | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-03-08 21:11 |
skimmer | perka | Φίλτρανση | 7 | 23-10-07 09:26 |
Το skimmer του φτωχου | andreas K | Φίλτρανση | 34 | 28-12-06 23:54 |
Skimmer | dimitrig | Φίλτρανση | 4 | 12-09-06 13:00 |