|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σε 96 lt ενυδρείο μετράω νιτρικα 25, ειναι καλά ?
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο πολλά είναι
(Βρε σεις όλοι την ίδια φράση βάζουμε για υπογραφή; Έλεος!)
|
||||
|
||||
![]() Καλο θα ειναι να το κατεβασεις κατω απο 20 και να κανεις καθε εβδομαδα αλλαγη νερου 30% για να τα μειωνεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποσα νιτρικα περιπου πρεπει να εχει;
|
||||
|
||||
![]()
Όχι πάνω από 20... Το κλειδί είναι οι αλλαγές νερού... Πόσα ψάρια έχετε και τί φυτά;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- από ψάρια είναι βαρυφορτωμένο,φυτά τώρα έχει αρκετά ρίξε μια ματιά στο συννημενο και θα δεις .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VLASIS : 03-11-10 στις 12:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το 20 ειναι το οριο σε πυκνοφυτεμενο ενυδρειο(μιας και τα νιτρικα ειναι τροφη για τα φυτα).Αν δεν εχεις πολλα φυτα καλο ειναι να κρατας τα νιτρικα αναλογα την φυτομαζα σου.
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστώ πολύ!
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό το ενυδρείο σου!!
πάρε μέρος στον διαγωνισμό, θα τα πάς πολύ καλά πιστεύω! για τα νιτρικά θα σου που΄νε οι σοφότεροι. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,όσον αφορά τον διαγωνισμό υπάρχουν πολύ καλύτερα ενυδρεία από το δικό μου.
|
||||
|
||||
![]()
Βλάση, πόσα ψάρια έχεις μέσα ? Τα 96 λίτρα είναι καθαρά?
|
||||
|
||||
![]()
χωρίς τις γαρίδες πρέπει να είναι πάνω από 50
τα 96 λιτρα ειναι μικτα
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, κι εγω τόσα μικτά έχω (70 καθαρά) και με τα 17 ψάρια που έχω (platy, molly, guppy) και με 5 νεογέννητα guppy, ανησυχώ μήπως και έχω ιχθυοφόρτωση!!!
|
||||
|
||||
![]()
και εγω ανησυχω για την ιχθυοφορτωση, προσπαθώ κατά καιρούς να χαρίσω μερικά. αλλά μέχρι τώρα δεν έχω προβλήματα, το ενυδρείο τρέχει 10 μήνες και σε γενικές γραμμές όλα πάνε καλά.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο πάντως το ενυδρείο σου. Φαίνεται σαν αυτά που βλέπουμε σε ταινίες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω !!
|
||||
|
||||
![]()
να το στειλεις στον διαγωνισμο δεν το διαπραγματευομαι.......
οσο για τα νιτρικα μπας και ριχνεις λιπασμα γιατι με τοσα φυτα δυσκολα να εχεις τοσα νιτρικα... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ριχνω λιπασματα
|
||||
|
||||
![]()
για δες αν καποιο εχει μεσα Νο3 και αν ναι μειωνεις την δοση και μας λες να μαθουμε και εμεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ! Κι εγώ έριξα μετά τις τελευταίες 2 αλλαγές λίπασμα και η τελευταία μου μέτρηση έδειξε NO3 20 mg/l ενώ η προηγούμενη έδειξε μόνο 10. Τι κάνουμε με τα λιπάσματα?
|
||||
|
||||
![]()
βλεπεις πρωτα απο ολα τι εχουν μεσα τους (τα συστατικα)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποσα;;;;;;;Βλαση μαλλον πρεπει να βγαλεις καποια ψαρακια....Πολλα ειναι βρε φιλε για τοσα λιτρα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
KNO3 KH2PO4 traces οποτε νομιζω οτι πρεπει να μειωσω την δοση απο το μιγμα kno3 και kh2po4 σωστα;
|
||||
|
||||
![]()
Να τος ο ένοχος!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ξέρω γιαννη. ήδη τώρα βαζω αγγελια για να χαρισω μερικα. ------------------------- θα μειωσω την δοση και βλεπουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VLASIS : 03-11-10 στις 13:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Σωστος ο Τηλεμαχος ![]() εαν δεν εχεις αρκετο καλιο να παρεις σκονη σκετο καλιο να μην ριχνεις Κνο3 |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει test για καλιο η το βλεπεις απο την εμφανιση των φυτων;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|