|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα μηνα και κατι 4 αγγελοψαρα προσφορα φιλου συνχομπιστα. καποιος φιλος του ο οποιος ειχε τη γεννα επειδη ηταν παρα πολλα τα μικρα τα κρατουσε σε μια γλαστρολιμνη με φιλτρο θερμοστατη κλπ. λογω συνωστισμου επεφτε ξυλο με αποτελεσμα να εχουν φαγωμενα πτερυγια (εγω φοβηθηκα για φιν ροτ).
το θεμα ειναι πως τα εχω πανω απο μηνα και δε βλεπω καμια βελτιωση. επισης κανενα αλλο ψαρι του ενυδρειου μου απο τοτε που εβαλα τα σκαλαρια μεσα δεν εχει κατι παρομοιο , πραγμα το οποιο με κανει να πιστευω πως δεν ειναι φιν ροτ το οποιο ειναι κολλητικο. μπορω να κανω κατι? ψαχνοντας τα πραγματα μου βρηκα pimafix. κανει να βαλω , να μην κανω τιποτα , περιμενω συμβουλες ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos μαδημενα πτερυγια ... | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 26-11-09 15:14 |
ΜΑΔΗΜΕΝΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ | Nikos26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 01-05-09 20:41 |
φαγωμενα φυτα.. | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-12-07 03:15 |
ασπρα εξογκωματα στα πτερυγια | FIL241 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 16-06-06 14:11 |
Kομμένα πτερυγια | maria_nik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 20:32 |