|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σας,ειμαι νεο μελος μιας και δεν ειχα ασχοληθει με forums παλαιοτερα αλλα εχω ενυδρεια κοντα 10 χρονια.Θελω να ρωτησω εδω μιας και φοβαμαι μηπως στο εμποριο απλα θελουν να μου πολησουν και κανω ζημια στο ψαρι που θελω να παρω η σε αυτα που ηδη εχω και σας ευχαριστω εκ των προταιρων.Εχω αυτη την στιγμη ενα ζευγαρι Scalarie 3 κλοουν και 2 γατοψαρα synodontis.Αυτα συνυπαρχουν μια χαρα μεταξυ τος αλλα ηθελα να προσθεσω εναν μονομαχο αρσενικο σιγουρα κι ισως αργοτερα 2-3 θυληκες.Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο?Να τονισω οτι τα αλλα ψαρια ειναι μεγαλα σε μεγεθος και δεν εχω κανενα μικρο στο ενυδρειο γενικοτερα.
------------------------- Ευχαριστω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη murgos98 : 26-10-10 στις 10:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
σε ποσα λιτρα ειναι τα ψαρια που εχεις φιλε μου?? ο μονομαχος ισως εχει προβλημα απο επιθεση σκαλαριων στα πλουμιστα του πτερυγια...
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι 120 λιτρα,λες να τα τσιμπανε ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα! μην τον βαλεις.... και τα υπολοιπα ψαρια ειναι πολλα για τα λιτρα σου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα! οταν παρω μεγαλυτερο λοιπον και μεταφερω μερικα ψαρια! Ευχαριστω !!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να καταλαβει ο φιλος μας τι εννοεις και να μην θεωρησει υπερβολικη την αποψη σου, μηπως θα ηταν καλυτερα να ελεγες "ειναι ή γινονται μεγαλα ψαρια για τα λιτρα σου με ολα τα συνεπακολουθα"? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε,
Είναι πολύ πιθανό να στον χτυπήσουν, ειδικά αφού είναι μεγάλα, καλύτερα να το αποφύγεις. |
|
||||
|
||||
![]()
απαραιτητη κινηση γιατι τα ειδη σου γινονται ευμεγεθη!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΓΩΡΙΣΗ 2 ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ | xrele24 | Malawi | 7 | 04-11-08 02:44 |
αναγνωρηση ειδων | popay72 | Malawi | 31 | 11-10-07 14:32 |
Αναμιξη ειδων ??? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-06-07 12:29 |
Αναμιξη ειδων | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 16-11-06 16:54 |
Συμβατοτητα ειδων | dr_yianni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 30-10-06 09:56 |