|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σασ σκεφτομαι να φτιαξω ενα ενυδρειο 70*30*35 υψος με 5 αρι τζαμι και 2 κοντρες επανω τι λετε θα ειμαι οκ η δεν κανει το τζαμι??
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα θα εισαι. δεν χρειαζεσαι κατι αλλο...
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να ρονταριστουν κιολας??
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό θα σε βοηθήσει σίγουρα http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι ενα αλαφρη για την ασφαλεια σου πιο πολυ
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mηπως να επαιρνες ενα απο τα καρφουρ που τα εχει προσφορα να γλυτωνες απο πολλα????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συμφωνω με τον φιλο! παρε ενα ετοιμο και φτηνο στις ιδιες περιπου διαστασεις ειναι!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
παιδιά πόσο έχει αυτό που λέτε στα καρφουρ;;;;; ------------------------- Παράθεση:
για ενυδρείο χωρίς καπάκι, 70χ30χ40 (μηκος χ πλατος χ υψος) και με 8 χιλιοστά τζάμι ήθελε 33ευρώ να μου ετοιμάσει τα τζάμια χωρίς κόλλημα, και άλλα 12 ευρώ να μου τα κολλήσει κιολας, συνολικά δηλαδή του έδωσα 45ευρώ και ξεμπέρδεψα....ρώτησέ τον πόσο θα σου κοστίσει χωρίς κόλλημα και με κόλλημα και αν δεις ότι σε συμφέρει κανε το..... Υ.Γ. περιττό να πω πως εδώ στον Βόλο έψαξα σε 9 τζαμάδες και ρώτησα για τιμές....ο κάθε ένας μου έλεγε και εντελώς διαφορετική τιμή.....τα ίδια δηλαδή τζάμια χωρίς καν να μου τα κολλήσουν σε όλους τα έβρισκα με 80-90 ευρώ. Ό,τι να ναι ήταν όλοι. Οπότε θέλει ψάξιμο...... ------------------------- τώρα όσο για καπάκι εγώ εβαλα ένα πλέξι-γκλας στερεώνοντας ένα στρογγυλό διάφανο πωμολάκι και ανοιγοντας μια τρύπα απο πάνω με διάμετρο 4-5 ποντων και μια χαρά θα κανει τη δουλειά του!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lenia : 14-10-10 στις 09:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εχω απειρα τζαμια απο αλλαγη αλουμινιων δεν εχω κοστος για τα γυαλα για αυτο λεω να δοκιμασω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F1%F6%EF%F5%F1 το ειχε πριν μια βδομαδα δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αλλα με μια βολτα θα δεις
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου Απο Ασχετη(!) | notos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 17-04-06 23:12 |