|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ξερω οτι η αγορα ενυδρειων απο petshops ειναι πιο αξιοπιστη αλλα ακουσα οτι πουλανε εδω και 1,5 χρονο σε επιλεγμενα πολυκαταστηματα Jumbo ενυδρεια σε πολυ προσιτες τιμες . ξερει καποιος απο εσας κατι παραπανω να με πληροφορησει γιατι σκεφτομαι να αγορασω ενυδρειο και αν η τιμη του στο Jumbo ειναι καλη γιατι οχι ?????
|
||||
|
||||
![]()
Εχω παρει και μου το πηραν ...ασχετο!
Ειναι μικρα 11 λιτρα περιπου με υποτιποδη εξοπλισμο , αθλιο χαλικι και καρτουνιστικο backrground αλλα ειναι και καλα για παιδια ... αν το θες για κανα φυτακι με καμια γαριδα ...ειναι οκ ! για ψαρι ...λιγο δυσκολο !
|
||||
|
||||
![]()
..........ααααααααααααααααα ....................... ειχα την εντυπωση οτι ειχε διαφορα μεγεθη .... ας πουμε αν ειχε ενα 60λ θα κρατουσα μονο τη γυαλα και θα πετουσα οτι ειχε μεσα , ξερεις αν παιζει κατι τετοιο ? και τι τιμη ειχε το δικο σου το 11λ ?
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλα σιγουρα δεν εχει , εγω το ειχα παρει 15ε ... αλλα κοιτα προς καρφουρ μερια εκει φερνει κατα καιρους !!!
Α! να το λεγες πριν λιγες μερες ηταν ο κουνιαδος μου κατω ,εποπ στην Ροδο!!! Εχει εδω ενα 100αρι , δν ξερω αν το εχει ακομα , 80 ευρω περιπου !!!
|
||||
|
||||
![]()
βασικα πλεον μενω αθηνα ( φοιτητης τωρα ) οποτε λες να τσεκαρω κανενα carfour ???
|
||||
|
||||
![]()
Και το ρωτας ...παρε σβαρνα τα καρφουρ...ειδικα τωρα που αλλαζουν και βαζουν τα σχολικο φθηνοπορινα ολο και βγαζουν καμια ευκαιρια ή απλα βαλε μια αγγελια στο φορουμ και ζητα ! Ουτοσι αλλος του καρφουρισιου δεν επαρκουν τα φιλτρα ...
εχω καποιον υποψιν που πουλαει θα του πω να σου στειλει πμ. αν το πουλαει ακομα ! Βασικα μεχρι ποσα διαθετεις για ενυδρειο ;
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω συνολικα ολα μαζι κανενα 150 το πολυ, μιλας για μεταχειρισμενο ή για καινουργιο ενυδρειο ?
|
||||
|
||||
![]()
Mεταχειρισμενο ...
Εχεις σκεφτει τι ψαρια θα βαλεις μεσα ;;;
|
||||
|
||||
![]()
για την ακριβεια οχι , εχω δοκιμασει παλαιοτερα με guppy, platty , clown , red eyes , και αλλα τετοια φιλησυχα αλλα δεν ξερω ισως να εβαζα κανα δισκο τωρα και οτι παει μαζι του .... δεν ξερω........ Παντως για μεταχειρισμενο αν τελικα μπορει ο φιλος σου θα ενδιαφερομουν μονο για την γυαλα , νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο αν ολος ο υπολοιπος εξοπλισμος ηταν brand new
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω τι θα κανει αν ειναι θα σου στειλει μηνυμα ....
Αλλα w8 βρες πρωτα τι ψαρια σου αρεσουν ! Γιατι μπορει να δωσεις 150ε να παρεις κατι και μετα να δεις ενα ψαρι να σου αρεσει περισσοτερο και να ξενερωσεις ! Οσο για δισκους καλα θα κανεις να τους αποφυγεις για καμποσο καιρο ... πρωτον γιατι το ενα ψαρι κανει το 1/3 του ποσου που θες να δωσεις , δευτερον γιατι ειναι κοπαδοψαρο , αλλα θες 5-6 απο δαυτα και τριτον ...δεν κανουν στα λιτρα σου θα μαραζωσουν και τελικα θα τα χασεις !! Κανε μια βολτα εδω ΒΙΟΤΟΠΙΚΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΒΙΟΤΟΠΙΚΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Δες τα ενυδρεια και δες ποιο σου αρεσει , εχει αρκετη ποικιλια και σε λιτρα και σε ψαρια και σε χρωματα !!!
|
||||
|
||||
![]()
ok φιλε μου , σε ευχαριστω πολυ !
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρεια aquatlantis | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 02-11-09 19:20 |
Parotocinclus jumbo LDA25(pit bull pleco) | petros | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 18-05-07 07:11 |
Διατροφή Parotocinclus Jumbo | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-11-06 10:44 |
νεο ενυδρεια και χαζη ερωτηση... | dracula7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 18-01-06 16:10 |