|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα ηταν η πρωτη φορα που εδωσα ψαρια μου και χαρηκα πραγματικα! Το ζευγαρι μου πηγε σε ενα ακομα πιο μεγαλο ενυδρειο και παρολη τη ταλαιπωρια της μεταφορας ηταν μια χαρα!!
Θα πρεπει να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Yiannis59 που θα τα εχει σαν παιδια του!! ![]() Η τελευταια φωτογραφια που εβγαλα εδω: ![]() Τωρα κοιταζω το ενυδρειο που ηταν το ζευγαρι! Λογικα θα στεναχωριομουν που θα ηταν αδειο αλλα εχει και βλεπω τις ομορφιες που μου εδωσε ο Γιαννης και σκεφτομαι οτι τα παιδια μου ειναι σε ενα ενυδρειο πολυ πιο ανετο ετοιμα να γεννησουν! Αυτα ειναι τα παιδια του Γιαννη: ![]() ![]() ![]() ![]() Πραγματικα πολυ ανεπτυγμενα και με παρα πολυ καλη ποιοτητα! Αν και λιγο στρεσσαρισμενα ειναι "στρωμμενα" και απευθειας εφαγαν απο ολες τις τροφες που εχω!! Εχουν τα γονιδια του δισκοσκυλου ( ![]() Θα πρεπει να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο μου Yiappa και τον Hary που με βοηθησαν να τα μεταφερω γρηγορα και με ασφαλεια!! Πια Jonny ειμαστε συγγενεις ![]() ![]() ![]() ![]() Αν και θα εχει κανονισει να τα δωσει εχει παρα πολλα μικρα ο Yiannis59 στειλτε του μυνημα αν πιστευετε οτι μπορειτε να τα μεγαλωσετε σωστα! Ειναι π.α.ν.ε.μ.ο.ρ.φ.α.!! Δε βρισκεις τετοια ψαρια στην Ελλαδα! Σσσσ μη μας ακουσει ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα των Juwel... | panos1972 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 40 | 12-02-10 09:07 |
Στροφή στο βιοτοπικό! | JONNY | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 10 | 24-11-07 21:05 |
ποιότητα δίσκων! | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 12-10-07 07:22 |
Στροφή... | anasios | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 08-09-07 12:05 |
Ποιότητα εικόνας | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 16-05-07 22:12 |