|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεία σας είμαι νέος στο χόμπι έχω ένα 20 λίτρο ενυδρείο (φίλτρο με άνθρακα) με 2 χρυσόψαρα μέσα εκ των υστέρων διαβάζοντας στο φόρουμ κατάλαβα οτι αυτό είναι λάθος ας όψετε ο πετσοπάς όμως. Εχω αποφασίσει τάχιστα να τα μεταφέρω σε ένα ενυδρείο 120 λίτρων όμως έχω παρατηρήσει σε ένα απο τα ψαράκια το πορτοκαλί μου (το ενυδρείο το έχω κοντά στο μήνα) να ξεβάφει (και να γίνεται ανοιχτό γκρί) στην περιοχή κάτω από το στόμα του και τώρα βλέπω να αρχίζει και στην ρίζα του πτερυγίου με τον κορμό του. Σχετικη φωτογραφία. Δεν έχω παρατηρήσει σαν συμπεριφορά κάτι το περίεργο όρεξη έχει κινητικό και ζωηρό είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που θα έχω το 120 λίτρων ενυδρείο μου κάνω αλλαγές νερού κάθε βδομάδα (20%). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αυτό το ξέβαμα είναι σημάδι ασθένειας η είναι κάτι το φυσιολογικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία σχετικά με την γέννηση γκάπυ! | Λένα | Ζωοτόκα | 2 | 31-08-10 13:04 |
Απορία σχετικά με υγρασία απο ενυδρείο | stdev | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 29-04-10 09:43 |
Απορία σχετικά με την τροφή... | theok1200s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 24-03-10 01:07 |
Απορία σχετικά με τη διατήρηση της riccia σε νερό βρύσης! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 04-11-08 15:44 |
Απορία σχετικά με στρώσιμο 20λιτρου! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 03-10-08 15:22 |