|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα σήμερα να γεμίσω τη φιάλη μου για μόλις δεύτερη φορά (αγορασμένη από τον Γερμανό) και η βάνα έχανε σαν τρελή...
Τελικά μου τη γέμισε αλλά όταν βάλω το μανόμετρο και ανοίξω τη βάνα μάλλον θα γίνει χαμός. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να συνέβη αυτό, η φιάλη έκατσε σχεδόν άδεια με τη βάνα κλειστή για κάποιους μήνες, δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο... Ο μάστορας (Τσέρτσης) μου είπε ότι δεν υπάρχει ανταλλακτική βάνα που να ταιριάζει στη φιάλη, και πρότεινε να αγοράσω καινούργιο "πακέτο", με το "κλασσικό" κλείστρο (σαν αυτό στη φωτο). Η ερώτησή μου είναι αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει τέτοιο κλείστρο (το οποίο προφανώς θα πρέπει να βρω τρόπο να το σταθεροποιήσω στην θέση στην οποία ανοίγει η παροχή διοξειδιόυ), και αν είχε προβλήματα μακροπρόθεσμα (δηλ. αν άδειασε/γεμισε αρκετές φορές τον πυροσβεστήρα χωρίς προβλήματα με διαρροές κλπ). |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γένα ραμιρεζι | manolios | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 18-06-09 17:54 |
Αναγόμωση φιάλης διοξειδίου του άνθρακα | Dimsand66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 16-07-07 23:26 |
2 προβλήματα | binational | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 30-10-06 00:11 |
Ηλεκτρομαγνητική βάνα | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-06-06 09:19 |
Aναγώμοση φιάλης co2 | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-12-03 13:29 |