|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θελω να μου πειτε τι ψαρια μπορει να φιλοξενησει ενα ενυδρειο 55-60 καθαρων λιτρων.... (το ενυδρειο ειναι συγγενικου μου προσωπου και μεχρι τωρα φιλοξενουσε 4 χρυσοψαρα τα οποια φυσικα πεθαναν το ενα μετα το αλλο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα σου προτεινα να βάλεις ενα κοπαδάκι νεον(10), κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ ομορφα ψαρια που δεν μεγαλωνουν πολυ( τι πολυ σχεδον καθολου) οτι πρεπει για τα λιτρα σου!!! Βεβαια οι επιλογες ειναι πάρα πολλές και κανοντας μια βόλτα στα γυρω πετ σοπ θα δεις πολλα ψαρια που θα σ αρεσουν γι αυτο μην βιαστεις να πάρεις απόφαση!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως δεν ειναι δικο μου το ενυδρειο και το ατομο που το εχει δεν νομιζω να θελει να μπλεξει με απιονισμενο ή αντιστροφη οσμοση... κανενα ψαρι σε νερο βρυσης??? τα κλασικα γκαπυ τα ξερω και εγω αλλα λεω μηπως υπαρχει και κανενα αλλο ειδος που να μπαινει σε νερο βρυσης κια σε λιγα λιτρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χεχε χεχε καλα που σε πετυχα!
1-2 χρυσοψαρούλια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τηλεμαχε 2 σε 50 λιτρα
![]() μανωλακι πεζεις με τη φλωγα θα σου ριξω καμια μπομπα ![]() υπαρχουν πολλα ειδη αλλα που θα τα βρεις στη σαμο ζεις το ξεχασες ?????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον όχι ε; Ούτε με μηλοσαλίγγαρο; Καλά... Θα είναι μόνο του... ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΧΡΥΣΟΨΑΡΙΑΣΗ... Μανωλάκη παίζεις με τη φλόγα θα σου ρίξω καμιά καμπόμπα<--- ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο βρισκετε αθηνα
![]() ![]() αν ηταν σαμο ουτε που θα το συζητουσαμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για επιλογες | kokos125 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 14-09-10 09:20 |
τι επιλογες έχω? | Like_the_wind | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-11-09 10:04 |
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΨΑΡΙΩΝ! | costas_kumitsu | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-04-09 20:07 |
επιλογες ψαριων | ababapanos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 13-03-09 00:07 |
Επιλογες για μια λαμπα τ8 | mao | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-08 08:35 |