|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
<hr size=2 width="100%">
<font size=2>Title: Κι άλλο ενα ελληνικο site.. Post by: Tolis on 10/04/02 at 21:42:18 <hr> http://www.enydreio.com/ Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.... Α ναι... το βιβλιαρακι της Wardley? ή αυτο της Tetra? Καλη μεταφραση - απλως. &nbsp;Κανα e-mail για καποιον επισκεπτη που θαχε μια απορια? &nbsp;Οπως ας πουμε τι ειναι το bullseye? : &quot;Χρησιμοποιείστε BULLSEYE για να εξισορροπήσετε το pΗ στο νερό της σακούλας και του ενυδρείου.&quot; &nbsp;Ή μηπως ο μεταφραστης δεν θα τοθελε, τις αποριες? &nbsp; ![]() Να αποδιδαμε και τα copyrights στα κειμενα και στις φωτος.....</font> <hr size=2 width="100%"> <font size=2>Title: Re: Κι άλλο ενα ελληνικο site.. Post by: halvas69 on 10/05/02 at 05:23:39 <hr> To e-mail του ιδιοκτήτη πρέπει να το έχει ο Τάκης. Θυμάσαι Τάκη κάποιον που σου ζήτησε την άδεια για να δημοσιεύσει σε site κάποια τμήματα του &quot;Γη &amp; ύδωρ&quot; ? Το mother site του είναι το www.ati.idx.gr &nbsp;</font> <hr size=2 width="100%"> <font size=2>Title: Re: Κι άλλο ενα ελληνικο site.. Post by: george on 10/05/02 at 05:36:23 <hr> χχμμμμμ....τι μου θυμιζει αυτο το site...τι μου θυμιζει ! Καπου το εχω ξαναδει ! &nbsp; ![]() <hr size=2 width="100%"> <font size=2>Title: Re: Κι άλλο ενα ελληνικο site.. Post by: ASCCO1 on 10/06/02 at 09:25:49 <hr> EΠΙΕΙΚΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ(( οπως θα ελεγε και ο ΑΝΔΡΕΑΣ)) περιληπτικα των περιληπτικων!!! κατι επρεπε να γραψουν και το εγραψαν , ετσι απλα για να πουμε οτι εχουμε και απο αυτο!!!! ΑΝΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!! &nbsp;ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ</font> <hr size=2 width="100%"> <font size=2>Title: Re: Κι άλλο ενα ελληνικο site.. Post by: Giorgos on 10/06/02 at 15:07:49 <hr> Ότι είπαν όλοι οι παραπάνω...</font> |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|