|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι είμαι καινούργιος στο aquascaping. Με πολύ υπομονή έστρωσα ένα nano cube 20lt και αποφάσισα να πραγματοποιήσω ένα όνειρο ετών. Έτσι πήρα 3 cuba, 2 pogostemon helferi, 1 egeria densa (την οποία και κλάδεψα πολύ για να χωρέσει), 1 compakt και ένα άλλο πολύ δύσκολο δεν θυμάμαι πως λέγεται. PH 7, KH 6 (με κανάτα BRITA) και μπουκάλα CO2.
Δεν τα φύτεψα όμως σωστά λόγω της απειρίας μου δηλαδή όσο βαθιά στο υπόστρωμα θα ήθελα. Διάβασα ότι πρέπει να κουρέψω με ψαλίδι το βαμβάκι τους όσο μπορώ χωρίς να καταστρέψω τις ρίζες τους αλλά άφησα αρκετό μπορώ να πω. Μήπως θα έπρεπε να το ξεφορτωθώ τελείως? Έχω και ένα colisa lalia μέσα έτσι για να υπάρχει. Σύντομα θα προσπαθήσω να βάλω φωτό και να μου πείτε την γνώμη σας. Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φως για nano cube 7lt | ant-mi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-11-09 20:39 |
nano cube | klkwnsta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 18-04-09 19:14 |
nano cube dennerle 30l | kanarini | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 08-12-08 23:42 |
DENNERLE NANO CUBE 30L | vangelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-06-08 19:25 |