|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!!!!!!
Λόγω διακοπών το ενυδρείο άδειασε και μπήκε στην άκρη. Σε λίγες μέρες επιστρέφω και θα ήθελα μερικές ιδέες για τα είδη που θα μπορούσα να βάλω . Το ενυδρείο είναι 60 λίτρα και σκέφτομαι να βάλω ζ ωοτόκα Guppy με λίγα φυτά χωρίς να μην χρειάζεται υπόστρωμα δηλαδή κερατόφυλλα και ανούμπιες. Έχω μια ρίζα μοπάνι για να δέσω πάνω φυτά και επίσης έχω μαζέψει πολύ ωραίες πέτρες από μια παραλία του πηλίου. Τα υπόλοιπα σημεία που θέλω βοήθεια είναι τα παρακάτω: -Που βρίσκετε το μαύρο χαρτόνι?Πόσο χοντρό είναι? -Αντί για το άσπρο χαλίκι θα ήταν καλύτερα να βάλω ψιλή άμμο? -Το φίλτρο έως τώρα του είχα 3 αστέρες για τα βακτήρια υαλοβάμβακα και ένα πουγκί με άνθρακα?προτείνεται κάτι άλλο?σιποραξ?πόσο? -¶λλα είδη εκτός από ζωοτόκα που θα μπορούσα να βάλω? -Στρώσιμο έκανα με κάποιο μπουκαλάκι από πετ σοπ?Υπάρχει κανείς στο βόλο που να έχει μπόλι? Βάζω και φωτογραφία με το πως ήταν πριν το χαλάσω, φυσικά το χρυσόψαρο δεν ήταν μέσα μετά το γνωστό ποστ......... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για στήσιμο ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-11-09 00:29 |
Στήσιμο ενυδρείου κ Ερωτήσεις | soupia | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-10-08 08:07 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |