|
||||
|
||||
![]()
παιδια πριν λιγο ειδα ενα μωρογκαπυ να το κυνηγαει ενα αρσενικοι.. εδιωξα το αρσενικο με το χερι μου κ αμεσως μετα το εφαγε ενα αλλο
![]() ------------------------- συνολο μεχρι τωρα εχω δει 5.. εβαλα καποιες μεγαλουστικες πετρες που ειχα απο τοτε που ειχα τον μονομαχο και τα 2 τα εβαλα εκει κοντα και σιγα σιγα κριφτηκαν...... τα αλλα δεν ξερω τι γινονται ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 18-08-10 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλεις μπόλικο κερατόφυλλο να επιπλέει στην επιφάνεια και τα πιο ικανά θα επιβιώνουν.Δυστυχώς,αν όλα τα γκαπάκια επιβιώνουν από κάθε γέννα,σε λίγο θα χρειαστείς μια πισίνα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου αν βρεις φυτακια οπως το κερατοφυλλο θα γλυτωσουν αρκετα νεογεννητα ψαρακια.Με το χερι δεν γινεται δουλεια.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γυρο στα 5 συνολικα ειδα εγω μεχρι να φυγω απο το σπιτι... τα 2 μεχρι την ωρα που εφυγα απ το σπιτι ηταν ζωντανα γιατι τα ειχα βαλει διπλα στις πετρες και εκεινα κρυφτηκαν...τωρα που γυρισα δεν τα ειδα.. υπαρχει πιθανοτητα να ειναι στις πετρες???? μου ηρθε να τα πεταξω στη λεκανη 2 απο τα αρσενικα μιας και οργωναν στην κυριολεξια το βυθο για μικρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να περιμενεις
σου ειπα να παρεις φυτα και δε πηρες τωρα σε γυμνο ενυδρειο ειναι λιγες οι πυθανοτητες εκτος και φτασουν στην 3 μερα τα μωρα που οπως εχω παρατηρησει δε τα τρωνε μετα την 3 μερα πανε στο θωδορα να παρεις κανα κλαδεμα αμεσως
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() προς το παρων κρυβονται στο σωρο απ τις πετρες... εκλεισα εντελως ολα τα φωτα να μην τα βλεπουν... θα στειλω τωρα πμ στο Θοδωρη για κανενα κλαδεμα ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Χαρη εστειλα πμ στο Θοδωρη.. ελπιζω να ο παρει γρηγορα μηπως και τα καταφερουν τα ψαρακια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 18-08-10 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
προσεχε με την τροφη θα τα στειλεις απο αμμωνια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γέμισε το εύκολα φυτά και θα μειωθούν κατά πάρα πολύ οι απώλειες. Τώρα που άρχισαν δε σταματάνε. Τριμένη τροφή για τα μικρά. Μην ριχνεις όμως και τεράστιες ποσότητες. Πάρε και κανένα σαλιγκαράκι να σου τρώει την τροφή που δεν προλαβαίνει να φαγωθεί και πέφτει στο βυθό.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα προσεξω με την τροφη..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χαλαρωσε, μην σε ενδιαφερει αν θα ζησουν τα μωρα αυτης της γεννας, βαλε με την ησυχια σου φυτα και ξυλα στο ενυδρειο ναχουν κρυψωνες, και σε λιγο καιρο δεν θα ξερεις τι να τα κανεις. |
|
||||
|
||||
![]()
ενα ψαρακι σημερα βγηκε λιγο εξω το πρωι στο βυθο και εφαγε... τα μεγαλα δεν του εδωσαν και τοση σημασια...
|
|
||||
|
||||
![]()
απο την 3 μερα θα δεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μι φορα το ειδα ξανα χθες το βραδυ σε αρκετο σκοταδι να βγαινει να τσιμπαει ελαιστα και να κρυβεται ξανα.. απο τοτε αφαντο... ισως επειδη ειναι μερα ακομα...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΑ!!! | Geovai | Ζωοτόκα | 8 | 08-08-10 13:51 |
1η Γεννα!!! | akoylini | Bettas | 3 | 09-11-09 23:43 |
Γεννα | g-pavl | Ζωοτόκα | 19 | 19-11-08 22:41 |
Γεννα sos sos sos | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 24-02-08 12:59 |
Γεννα ram | xaris1974 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 09-03-07 00:38 |