|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Έχω κατασκευάσει αυτό το ενυδρείο και μέχρι τώρα ήταν όλα καλά πριν 2 βδομάδες παρουσιάστηκαν αυτές οι “τρίχες” επάνω σε 3 φυτά και σε ένα μικρό κομμάτι του βυθού, είναι μια μορφή άλγης από ότι διάβασα αλλά πως μπορώ να την εξαφανίσω? ![]() ![]() Το ενυδρείο έχει αρκετά φυτά, εύκολα τα περισσότερα όπως Bacopa Carolineana, Ludwigia repens rubin, Anubias, Ceratophyllum submersum, Hygrophila polysperma. Οι τιμές του νερού αμμωνία και όλα τα σχετικά είναι κανονικές, αλλαγές νερού γίνονται κάθε 10 μέρες περίπου 20 % και από λιπάσματα μια φορά την εβδομάδα seachem flourish. CO2 προς το παρόν (μέχρι να καταλήξω τι θα αγοράσω) DIY με 2 2λιτρα μπουκάλια.Θέλω να πάρω μειωτήρα πιέσεως απΆ ότι διάβασα αρκετοί έχουν πάρει από το www.aquaristic.net , βρήκα όμως και τα παρακάτω από ebay έχει πάρει κάποιος κάτι ανάλογο η απλά θα βρω τον μπελά μου? Μειωτηρας 1, Μειωτηρας 2, Μειωτηρας 3 ------------------------- Συνεχίζοντας την αναζήτηση σχετικα με την αλγη μαλλον ειναι ΒΒΑ και μια λυση ειναι το excel οποτε θα δοκιμασω με αυτο ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefan : 17-06-10 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τριχοειδής άλγη | panos777 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-06-09 17:12 |
Τριχοειδής άλγη | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 20-03-08 14:48 |
τριχοειδής αλγη | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-02-08 11:41 |
Τριχοειδής Αλγη | Filippos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-05 16:22 |
Tριχοειδής Άλγη... | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-04-05 17:16 |