|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!! καλα ειστε???
σημερα σας εχω ενα δωρακι.... ![]() ![]() ανεβασα ενα βιντεακι με τον μικρο μου να μιλαει.... δεν λεει τα παντα , αλλα τι να κανω, δεν μπορω να το ρυθμισω... ![]() ![]() θα ακουσετε να λεει το ονομα μου, Σακης. θα προσπαθησει μια φορα να πει το μπραβο αλλα μεχρι τωρα ειμαστε στο μπρα.... θα πει 1-2 φορεσ το UP... θα κανει ενα απο tα σφυριγματα καναρινιων... και θα μας δωσει στην αρχη πολλα φιλακια για να σας καλοπιασει... σιγα σιγα, μαθαινει, δειχνει να του αρεσει και προσπαθει.... το βιντεακι δεν εχει καλη αναλυση γιατι ειναι απο φωτογραφικη σορρυ..... http://www.youtube.com/watch?v=La5aDEasEzE
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρισεις | Αλεξανδρος corfu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 21:47 |
Blue Tiger-Blue pearl πρωτες φωτος !!! | Raven | Γαρίδες | 79 | 16-04-10 08:39 |
5L crown-tail | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 28 | 19-04-07 10:23 |
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ................. | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 13-07-04 11:24 |