|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα σε ολους!
πριν κανα 2μηνο οργανωσα ενα γκαποενυδρειο 60 λιτρων ...ειχε μεσα 2 αρασενικους κ 5 θυληκες..... παιδια...μεσα σε 2 μηνες ειχα 5 γεννες.....και αυτη τη στιγμη εχω καμια 35ρια μικρουλια διαφορετικου μεγεθους κ τα 7 αρχικα πσαρακια.... εκτος απο τις τακτικοτατες αλλαγες νερου....τι αλλο πρεπει να κανω? μου φενετε πως πανε ολα τα μικρα καλα οποτε ισως να μεγαλωσουν ολα κ τοτε θα εχω προβλημα!!!! και μια αλλη ερωτηση....ποσο καιρο μετα την γεννα μπορω να αρχισω να καταλαβαινω τι φυλο θα ειναι τα μικρα μου?μου φενονται ολα το ιδιο κ με τρομαζει η ιδεα να μου βγουν ολα θυληκα!!!!!! καμια ιδέα? |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα μην σε τρομαζει καθολου,το να σου βγουν και τα 35 θυλικα θελει πολυ κοπο
![]() παντως τα δικα μου εντλερακια εχουν γενισει καμια 3-4 φορες και απο τα 10που γεννηθηκαν συνολικα ολα ηταν θυλικα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν θελεις δεχομαι να ελαφρωσω το ενυδρειο σου....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() να τα χαιρεσαι παντως....
|
|||
|
|||
![]()
εννοειται πως θα δωσω αρκετα γκαπακια αλλα να μεγαλωσουν λιγο....οποτε σε κανα διμηνο να εισαι ετοιμος!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά πόσο καιρό μετά τη γέννα φαίνεται το φύλλο, μάθαμε;
|
||||
|
||||
![]()
1,5 με 2 μηνες
|
|||
|
|||
![]()
γίνετε χαμός από μώρα....2 μηνών περίπου φαίνεται το φύλλο...έμενα πάλι 80 της εκατό είναι αρσενικά!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
α...εισαι τυχερος εσυ......εμενα μαλλον 99% ειναι γυναικες¨((((((((
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φύλο ξεχωρίζεται απο το γονοπόδιο
δηλαδή τα αρσενικά στο κάτω μέρος έχουν το γενητικο μόριο τους ![]() ειναι σαν καρφίτσα αντίθετα τα θυλικά στο ίδιο σημείο έχουν ενα πτερύγιο δες το στα ενηλικα γκάπυ για να καταάβεις καλυτερα ![]() επισης η αναλογία τους κανονικά ειναι 2/3 θυλικα 1/3 αρσενικα |
|
||||
|
||||
![]()
E όχι και καρφίτσα, ένα εργαλείο ΝΑΑΑΑΑ έχουν με το συμπάθειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο προικισμενος!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσπάθησα να το κανω κατάλληλο για ανηλίκους ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karxarini : 28-06-10 στις 22:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερπληθυσμος Red cherry και συνεπειες. | Raven | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 27 | 02-04-10 00:37 |