|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σε λιγο θα τα μαθω να ανοιγουν το ψυγειο να παιρνουν οτι θελουν...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα εχει εκπαιδευσει ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
προσεξε μονο μην ξυπνησεις καμια μερα και βρεις το ψυγειο αδειο.....ΥΓ και βαλλε το θερμομετρο κα που αλλου ...χτυπαει πολυυ
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Τα παιδακια μου/σου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Εχουν μαθει να τα ταιζεις στο στομα απο μικρα!! ![]() ![]() Το μικρουλι φαινεται οτι θα γλυτωσει .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι φίλος
![]() ![]() ![]() ------------------------- Για βαλε να δούμε κ τα δικά σου , τους αφίσες αγράμματη η έπεσε εκπαίδευση ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 26-05-10 στις 10:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πανέμορφα, ελπίζω κάποια στιγμή να ζήσω κι εγώ παρόμιες στιγμές...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μαλλον με συμπαθησαν...γιατι απο τις πρωτες μερες φαγαν απο το χερι μου....μαζι με τα σκαλαρια και το ραμιρεζι....τωρα μαζευονται καμια 20 ψαρια κατω απο το χερι μου....και φοβαμαι να τα ταισω ετσι γιατι δε ξερω με ποσα δαχτυλα θα βγαλω το χερι απο το νερο.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις κότσια ελα να ταΐσεις το δισκοσκυλο
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι Δισκοι του georgarask !! | Raven | Δίσκοι | 35 | 23-10-09 14:18 |