|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη ειναι η ηρα αγγλικο σεττερ 3 ετων και εκτος απο καταπληκτικο κυνηγοσκυλο ειναι και του σαλονιου
|
|
||||
|
||||
![]()
να τη χαιρεσαι Σωτηρη!!
δεν εχεις καμια ολοσωμη φωτο να φανει η ομορφια της?? θεωρω πολυ ομορφη ρατσα τα σετερ..
|
|||
|
|||
![]()
...και πανέξυπνα, να σου ζήσει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και μια ολοσωμη
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει η Ηρα πατρίδα!! Δεν έχω πετύχει άλλο Λαμιώτη στο φόρουμ, εκτός από ένα παλικάρι που σπούδαζε στην Λσμία.
Ίσως βέβαια είναι καμουφλαρισμένοι, όπως και έγώ άλλωστε, που η ανάγκη με έστειλε στην ξενιτιά!!! Αλλά τώρα θα το αλλάξω στο προφίλ μου: θα το κάνω Γέρακας - Λαμία!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Tα σκυλια που εκτελουν και εργασια ειναι παντα καλυτερα σε αυτο που κανουν οταν ζουν με την αγελη τους!
Χαιρομαι οταν βλεπω κηνυγοσκυλα να μη ζουν απομονωμενα σε ενα πετρινο σπιτακι στον κηπο... Να σου ζησει η κουκλαρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελειο το σετερακι σου
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια θα συμφωνησω με την αμαλια πιστευω οτι οσο πιο κοντα εισαι με ενα σκυλο τοσο πιο πολυ διχνει να σε καταλαβαινει μιας και εχουμε ερθει στο σημειο οπου με ενα νοημα μου ξερει τι πρεπει να κανει
|
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα ειναι....
τα σκυλια ειναι ποιο ανθρωποι απο πολλα ζωα που εχω γνωρισει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|