|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας ξερει κανεις ποσο καιρο μενει μπουκωμενο το θυληκο λαμπιντο ; περιμενω να τα αμολισει περιπου 2 εβδομαδες
![]() δευτερον ενας φιλικος πωλητης σε γνωστο ενυδρυδειαδικο μου ειπε οτι οι αφρικανες θελουν σκληρο νερο αλλα οχι πολυ υψηλο ph και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι ''ολοι πανε και βαζουν ασβεστολιθηκα πετρωματα και ανεβαζουν φουλ αλγες και τα χρωματα δεν ειναι αυτα που πρεπει'' τωρα μπερδευτικα λιγο γιατι ξερω οτι θελουμε ασβεστοληθικα και δευτερον εχω δυο εβδομαδες που αλλαξα το στησιμο και εβαλα αραγωνιτη και αλαξα τα πετρωματα σε φουλ ασβεσ. και επιασα αλγες .. κατι που επαληθευει τον πωλητη τελικα τι;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για λαμπιντο και αυλονακαρες | chris129 | Malawi | 14 | 02-08-11 09:27 |
νεαρα λαμπιντο | ducatisti | Malawi | 3 | 20-03-10 23:12 |
Περιεργα σημαδια σε Λαμπιντο | Roussaks | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 11-01-10 11:36 |
χρονοσ φωτισμου | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-09-08 11:00 |
Χρονος παραμονης ψαριων σε σακουλες | χρηστος παγκαλος | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 09-03-04 22:11 |