|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια, οπως λεει ο τιτλος
ηρθε η ωρα μου κ μενα, νε ντυνουν στο χακι, αλλα τι κανουμε με το ενυδρειακι; να πω λοιπον οτι η γυναικα μου δεν το συμπαθει καθολου το χομπι, ασε που ειναι κ εγκυος κ με τα νευρα τις μπορει να αδιασει μισο κιλο fairy μεσα... αρα; αδιεξοδο. μιλαμε για ενα φουλ φυτεμενο με ευκολα φυτα αλλα αρκετα πικνοφυτεμενο, με 92 μικτα λιτρα κ 108 βατ οβερτανκ φωτησμο κ φουλ seachem λυπασματα με εξελ + diy co2. λοιπον αγορασα αυτοματη ταιστρα κ εν μερη βγαζω ενα προβλημα απο την μεση, κ ψηνω κ την γυναικα μου να αναλαβει τα λυπασματα, καλα μεχρι εδω, αλλα θα χρειαζομαι καθε 10 μερες κλαδεμα με την τωρα αναπτυξη, κ ρωταω, επειδι δεν υπαρχει περιπτωση να βαλει τα χερακια της μεσα στα βρωμονερα οπως λεει, αν βγαλω την μια λαμπα κ πεσω στα 54βατ σε 92 μικτα λιτρα κ με τα μισα λυπασματα θα εχω κ μιωση της αναπτυξης; κ κατι αλλο αν φερνω τον αδερφο μου για αλλαγη καθε 2η βδομαδα θα ειναι καταστροφικο; αυτα θυμαμαι τωρα, αν καποιος εντοπιζει κιαλλο θεμα ας το συζητησουμε μπας κ βρω καμια λυση κ αντεξει το καιμενο μου για αυτο το καταραμενο 9μηνο... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οταν ενα φυτεμενο αφηνεται στην τυχη του ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-12-09 16:15 |
Οταν στρώσει το ενυδρειο πόσο μπορεί να μείνει χωρίς ψάρια? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-11-07 23:38 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |
εχει βαλει κανεις χταποδι μεσα στο ενυδρειο του; | jovanis | Παραλία - Beach Bar | 1 | 01-10-04 13:37 |