|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγή νερού απο Α/Ο αλλά πως στο καλό θα φτιάξω το επιθυμητό ΡΗ???
Συγκεκριμένα 6,5 με 6,8. |
|
||||
|
||||
![]()
παιζεις με την αναλογια ΑΟ-δικτυου....ή με το διοξειδιο.
αν δεν εχεις παροχη διοξειδιο θα πρεπει να χρησιμοποιησεις μονο ΑΟ μαλλον...αλλα σταδιακα θα πεσει κι αλλο το πεχα.
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι δυσκολο να σου πει καποιος!! Σημασια εχει το φιλτρο σου (ποσο "ωριμο" ειναι ... ) καθως και οι σκληροτητες του νερου βρυσης !
Δεν πεφτει τοσο ευκολα ... αλλα με υπομονη θα αρχισει να κατρακυλαει ![]() Τι ψαρια εχεις? Ετσι και αλλιως θα πρεπει να τους κανεις προσαρμογη σε χαμηλοτερα Ph (αν δεν ειναι ηδη ... )
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανει αλλαγηες μονο με νερο οσμωσης σταδιακα η σκληροτητα δεν θα πεσει και αυτη σχεδον στο 1 ???Το θελουμε αυτο?Επισης θα πρεπει να προσθετει και ηλεκτρολυτες στο νερο και χνοστοιχεια που χρειαζονται τα ψαρια η μπορουν να τα βρουν και στο φαγητο που τα ταιζουμε ??
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή απλά θα ξεκινήσω να κάνω αλλαγές με νερό της Α/Ο και εν καιρό μετράω και βλέπω???
Πάντως πιστέυω ότι δεν είναι σωστό να κάνω μίξη με νερό δικτύου γιατί έτσι περνάνε όλες οι βρωμιές που κρατάει η Α/Ο. Έχω σκαλάρια,8 γκουράμι,12 τιγράκια,4 πλέκο και όλα ζουν αρμονικά μεταξύ τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέλω να μάθω... | sitsena | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-11-09 01:00 |
Θέλω γνώμες... | jimarassss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-02-08 13:26 |
θέλω τα φώτα σας... | chriskousis | Malawi | 1 | 23-07-07 16:55 |
θέλω CO2???? | drakoulis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-02-06 19:08 |
SOS! Θέλω να φτιάξω ένα REEF ενυδρείο | cif | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 6 | 25-04-05 17:18 |