|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα και καλό πάσχα σε όλους.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες παρατήτησα ότι η Ludwigia που έχω στο ενυδρείο έχει πάρει τα πάνω της. Όχι μόνο ψήλωνει μέρα με τη μέρα αλλά και τα φύλλα της έχουν πάρει ένα υπέροχο λαμπερό χρώμα. Η χαρά μου δεν περιγράφεται μιας και τα φυτά μου γενικά ήταν σε στάσιμη κατάσταση... και κάποια με όχι και τόσο καλή υγεία. Όμως τις τελευταίες 2-3 ημέρες το πιο ψηλό κλαδί έχει λυγίσει από το βάρος στο πλάι. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1. αν πρέπει να το κλαδέψω 2. αν γίνεται να φυτέψω τα κλαδέματα 3. απο που πρέπει να κλαδεύω (το πιο ψηλό κλαδί που δε λίγο θα φτάσει στην επιφάνεια ή από τα χαμηλά ![]() Σημ: στο σάιτ tsamis aquarium έχει ένα άρθρο για το φυτό αυτό που λέει για το συγκεκριμένο φυτό, αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι έχω τη συγκεκριμένη ποικιλία ludwigia... Η φωτογραφία είναι πριν το φυτό αρχίσει να γέρνει... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ludwigia repens | doctor | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 24-12-09 14:50 |
Τα platy μου ξεριζώνουν τη ludwigia! | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-03-08 16:02 |
Ludwigia repens | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-04-07 14:17 |
Κλάδεμα Ludwigia.. πως; | DJK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-12-05 22:40 |
Ελλειψη ασβεστιου σε Ludwigia spec. Cuba ; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-12-04 11:38 |