|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετώ την παρέα και θα ήθελα μια βοήθεια με κάτι περίεργο που εντόπισα στο ενυδρείο μου... Κατά τον καθαρισμό του βυθού μου με την σκούπα, παρατήρησα ότι στο νερό που έβγαζα μέσα στον κουβά, υπήρχαν στον πάτο του κουβά και όχι αιωρούμενα κάτι κόκκινα σκουλικάκια ίδια με τα γνωστά bloodworms που ταϊζουμε τα ψαράκια μας... Το περίεργο επίσης ήταν ότι στο ένα άκρο των σκουλικιών υπήρχε ένα "στόμα" με το οποίο γαντζωνόντουσαν πολύ δυνατά από όπου μπορόυσαν... Δεν κολυμπούν και ούτε κινούνται γρήγορα... Είναι σαν μικρές βδέλες με μορφή bloodworm!
Να συμπληρώσω ότι έχω δίσκους και διάφορα τετροειδή και δεν έχω εντοπίσει κάποιο από αυτά τα σκουλίκια να παρασσιτούν στα ψαράκια μου... Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα περί τίνος πρόκειται παρακαλώ τα φώτα του...!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πράσινο φυτό...κόκκινα φύλλα | sorips85 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 16-07-08 21:03 |
SOS θάνταος γκάπυ και κόκκινα βράγχια | kostasthess_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 08-10-07 08:50 |
Ψαράκια στον πυθμένα. | oranda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 02-06-07 16:59 |
Θερμοστάτης Πυθμένα | TaitO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-01-07 12:45 |
κόκκινα καβουράκια σιγκαπούρης | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-12-06 21:44 |