|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν εχει ξανασυζητηθεί , σιγουρα πάντως είναι στους κανόνες δημιουργίας προφίλ (4 γραμμές νομίζω). Πάντως έχω δει τελευταία να ψιλοξεφέυγει το θέμα με τις υπογραφές. Οχι τιποτε αλλά πολύ το scrolling, και επίσης επιβαρύνεται και ο browser γιατί κάνει πιο πολλά requests για κάθε σελίδα...
Θα μπορούσαν οι Moderators να στείλουν κάποια ευγενικά Pm που να λένε στους υπερβολικους "tone it down a little bit?" Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αναφερεσαι και στο δικο μου? γιατι τι σε πειραζει? και δεν αναφερομαι μονο στην δικια μου...μηπως εισαι παοκ...?? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Και τι μας νοιαζει εμας τι κανουν σε αλλα φορουμ?? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1000 (και είμαι ΑΡΗΣ)
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω συμφωνω...μερικες φορες μια μεγαλη υπογραφη καταντα εκνευριστικη...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(και είμαι ΟΦΗ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
|
||||
|
||||
![]() γεια δου ρε ΟΦΗ... -10000 (ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΕΣΣΣΣΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η μεγαλη υπογραφη που θυμαμαι εγω ειναι αυτη του achisael..
δεν μου ερχεται καμια αλλη και σιγα το πρβλημα! αν ειχαν ολοι ενταξει αλλα για ενα ατομο σιγα! κανεις scroll μισο εκατοστο παραπανω! (και δεν ειμαι ΑΕΛ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γεια σου ρε ακη... πες τα... για ενα ατομο ???? μα αν λενε 4 σειρες εμενα ειναι 5... σιγα... απλα εχει την φωτο και φαινεται μεγαλυτερη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλη ιδεα....
|
||||
|
||||
![]()
Ρε πουλάκι μου καλά σου λένε κόψε κάτι.
Υπάρχει και αυτό στους κανόνες του GAB που κανένας από τους admin δεν έχει κάνει χρήση του.....μέχρι ώρας : Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εκοψα δυο σειρες οκ?
ενταξει τωρα?
|
||||
|
||||
![]()
άν έκοβες και τις άλλες 2 δεν θα ήταν άσχημα ....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ανθρωπακια που χοροπηδανε?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτά μπορούν να μείνουν !
Υ.Γ καλά ρε .... υπογραφή είναι αυτή που έχεις ? χωρίς ανθρωπάκια να χοροπηδάνε ??? ντροπή σου !! Edit αμέσως !! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα να μην επιτρεπονται καθολου οι υπογραφες
Δεν βλεπω κανενα λογο να υπαρχουν |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι?? χορο - πηδανε !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- δεν υπαρχει περιπτωση...\ Α γαπη Ε ρωτας Λ ατρεια ΑΕΛΑΡΑ.............
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 29-03-10 στις 19:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και η δικια μου μεγαλη ειναι !!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
na επιτρεπονται... ΤΕΛΟΣ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+φωνω... οποτε ας κανει ο καθενας οτι θελει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι πως συμφωνω κι εγω....αυτο το θεμα για παραδειγμα εχει διαφορα με τις απανωτες απαντησεις του achisael..
![]() δε χρειαζεται θεμα "περικοπης"....ενα μικρο συμμαζεμα κατα τη γνωμη μου ειναι οκ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eγω λέω να σας κόψουνε όλους εντελώς
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δε βλεπω καμια υπερβολη σαυτο που ειπα.
Η υπογραφη ειναι κατι το οποιο προσθεσε αυτος που κατασκευασε το προγραμματακι του φορουμ. Υπαρχει στα περισσοτερα φορουμ βεβαια αλλα κυριως σε φορουμ πολιτικα ωστε να δειχνει καποιος το στιγμα του για να ξερουν οι αλλοι γιατι λεει αυτα που λεει. Εδω περα τι στιγμα δινει καποιος; Αν ειναι φιλος των κιχλιδων η των χρυσοψαρων; ![]() μια ανουσια προσθηκη χρωματος και σκρολινγκ ομως αν για καποιον ειναι σημαντικο θα ειναι κριμα να του το στερησουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοσολογία σιδήρου: όλο μαζί ή λίγο λίγο; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-09 22:24 |
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα..... | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 10:13 |