|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν καποιος φιλος φιλη γνωριζει η του εχει συμβει το ιδιο θα ηθελα την γνωμη του..εχω ενα εξωτερικο φιλτρο της eheim 350(2073) progessionel 3.
Πριν ενα χρονο το αγορασα ολα καλα μεχρι που του εκανα το πρωτη αλλαγη φιλτρου μετα αρχισε να χανει νερα με αποτελεσμα να μου καταστρεψει το επιπλο.To ανοιξα το καθαρισα μαλλον δεν ειχαν κουμπωσει καλα τα κεσεδακια με τα υλικα...μετα απο αυτο ολα καλα μεχρι και σημερα... πριν δυο μερες το ανοιξα το καθαρισα και εκανα την αλλαγη φιλτρου...τρεχει νερο καπου κοντα στην βαση του... δεν βλεπω να υπαρχει ρωγμη το εχω τσεκαρει να εχει κουμπωσει σωστα και τα κεσεδακια να πατανε καλα μεταξυ τους..τι μπορει να ειναι εχω βαρεθει να σφουγγαριζω!!!!! ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To καλυτερο εξωτερικο φιλτρο της ΕΗΕΙΜ | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 86 | 21-05-14 21:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΗΕΙΜ ΦΙΛΤΡΟ | sfk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-05-10 20:28 |
προβλημα με φιλτρο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 02-03-09 23:52 |
Προβλημα με φιλτρο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 22-09-07 22:36 |
diy CO2 και προβλημα στο φιλτρο..... | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-03-05 08:34 |