|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα ενυδρειο 120λιτρα με κατω λευκο πετραδακι (οχι θαλασσινο)...Ξεκινησα με τρια μικρα χρυσοψαρα για να το "στρωσω"..Τα εχω εδω και 20 μερες οπου υποθετικα θα επρεπε να ημουν ενταξει με τις μετρησεις μου, παρολα αυτα οι μετρησεις εξακολουθουν να ειναι οι εξης..
Ν03 20-40 Ν02 0 GH 40 KH 40 ph 8-8.5 Πηρα και εβαλα ενα υγρο το οποιο υποτειθεται κατεβαζει ph και KΗ (Ph/Kh Minus Hs λεγεται), αλλα προς το παρον βελτιωση δεν βλεπω.. Απο αμμωνια ειμαι μια χαρα με τα τεστ..Βαζω και τα βακτηρια μου κανονικά.. Και σαν να μην εφτανε αυτο σημερα παρατηρησα οτι το 1 απ'τα χρυσοψαρα εχει κατσει στο πατο πλαγιαστα που σημαινει οτι τετελεσται...Αυτο δεν μπορω να το εξηγησω.. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανουν αυτες οι πετρες και η αμμος για malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 02-03-09 23:12 |
ΑΜΑΝ με το ΝΟ2!!! ΣΟΣ Help me! | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 03-02-09 13:51 |
Αυτες κανουν για ενυδρειο? | octania246 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-07 15:09 |
Αχ αυτες οι λαμπες... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 04-12-06 19:02 |