|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μικρυνε λιγο την αναλυση γιατι μας εβγαλες τα ματια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο το στομα μου το πηρες...
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα σχολιο? Δεν σας αρεσει η κατασκευη μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον!
Και οι 2 βγάζουν ή βάζουν αέρα? Εχε το νου σου όμως οι βίδες να μην σκουριάσουν με την υγρασία.Ελπίζω να είναι αλουμινόβιδες. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι βλεπω εχεις κανει καλη δουλεια!...
![]() ..βαλε και καμια φοτο πανω στη γυαλα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα εβαζα και σχαρα (STANDAR ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ) + ανεμιστηρακια με μπλε LED (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
τις τρυπες με τι τις εκανες? ποτυροτρυπανο |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον. Οι βιδες ειναι ανοξειδωτες ενω οι ροδελες με το λαστιχο ειναι γαλβανιζε, εφοσον ειναι μονο στην πανω πλευρα του καπακιου. Τις τρυπες τις σχεδιασα με ποτηρι, στη συνεχεια και ενα ψιλο τρυπανακι τρυπησα περιμετρικα και μετα την τελεια δουλεια στο στρογγυλεμα την εκανα με ενα μηχανημα στο ξυλουργειο του πατερα μου που λεγεται σβουρα, στο οποιο ειχα τοποθετησει ενα εξαρτημα που εχει γυαλιχαρτο και γυριζει πολυ γρηγορα και ειναι ιδανικο για τετοιες δουλειες. Προστατευτικα θα παραγγειλω απο το e-shop οταν παραγγειλω κι αλλα πραγματα, το εχω στο προγραμμα μου. Φωτογραφιες απο ολο το ενυδρειο μαζι θα ακολουθησουν στην παρουσιαση του. Ειναι εκπληξη....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βάψιμο ξύλινου καπακιού. | oscar | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 02-01-11 18:19 |
Παρουσίαση κατασκευής ενυδρείου tanganyika, καπακιού και Moonlight με αισθητήρα φωτός | akisG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 18-05-08 23:03 |
Ανεμιστηράκια! | DOGO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 08-04-08 20:47 |
Ανεμιστηράκια | Σπύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-03-08 00:34 |
Θερμοστάτης για ανεμιστηράκια. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 21-06-06 10:28 |