|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω 1 μηλοσαλιγκαρο ρε παιδια και απο που ηταν κιτρινο κιτρινο τωρα εχει χασει ολο το χρωμα του και αρχισε να μαυριζει το κελυφος του.
ολη την ωρα ομως κοβει βολτες δεν βαριεται.. μηπως πρεπει να του βαλω καμια τροφη?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δε το ταιζεις ποτε????
|
|
||||
|
||||
![]()
αν πω οχι θα με βρισεις μαλλον ε??? το ταιζω το ταιζω....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οχι καπου ειχα διαβασει οτι τρωει τα υπολειματα τροφης και δεν χρειαζεται.... τι να το δωσω???? |
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε αυτο το ποστ
εχει οτι χρειαζεσαι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398 εγω εριχνα φυλλαρακι spirulina |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
------------------------- ριχνω και γω μια στις 3 μερες μια ταμπλετα που εχω που ειναι για γατοψαρα βασικα αλλα δεν αντιδραει..και γενικα μεχρι να παει τα αλλα ψαρακια το εχουν καθαρισει!! μηπως να πεταξω κανενα λαχανικο μεσα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis7 : 29-01-10 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κανε δοκιμη.
παντως καλυτερα ριχνε φυλλαρακι.ειναι σκληρα τα pellets |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μαλλον για χορτατο τον κοβω... ![]() Η αλλαγη στο χρωμα ειναι μηπως αλγη?Βαλε φωτο να δουμε...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθε ποτε πρεπει να ταιζουμε τις γαριδουλες μας | kalomoiris | Γαρίδες | 6 | 21-12-08 21:38 |