|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα καποιες μετρησεις με στικακια που ειχα.
λοιπον ph 6,8 kh 6 NO2 7 NO3 0 τι πρεπει να δορθοσω? το ενυδρειο ειναι300λ και τρεχει 2 μερες με μπολι απο το 2213 που ειχα στο παλιο. εχω 5 ανουμπιες 5 βασιλνεριες κερατοφυλο. και εβαλα diy CO2. |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνία 0
Νο2 0 Νο3>0 ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος του αζώτου θα μηδενιστούν μόνα τους αλλά αφού έβαλες μπόλι κανονικά θα έπρεπε να έχουν ήδη μηδενιστεί...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε ξερω κιολας. μπορει επειδη το 2213 να παιφτει πολυ μικρο γιαυτα τα λιτρα. κα να θελει το χρονο του. ευχαρηστω πατως φιλε prospathw παντα ακουω της συμβουλες σου. οπως και τα αλλα παιδια εδω στο φορουμ. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ!ορίστε αλεξάνδρε εχω κι εγώ φαν κλαμπ!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα λογο στενοτητας ![]() για λιγο αργοτερα. κανενα μηνα. εδω στα χανια ειναι λιγο φωτια οι τιμες 170 ευρα το 2217. ![]() ![]() ![]() και οντως απεκτησες εναν φαν πολυ τρελαμενο με το χομπυ! |
|
||||
|
||||
![]()
Παραγγελία πετ κουμουλουσ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παραγκελεια απο Αθηνα .πολη καλες τιμες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Εστωσε το ενυδρειο μου. Σωστα?? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-11-07 18:05 |
Κυκλοφορητης... Δουλεύει σωστα; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-01-05 04:48 |
βραχος αλλα σωστα τοποθετιμενος.... | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 0 | 26-07-04 20:12 |