![]() |
#1 |
Πέντε ερωτήσεις
![]() Αξιολόγηση:
![]() Η πρώτη είναι. Απο pet shop μου είπαν ότι ο σωστός χρόνος αλλαγής του νερού σε ένα στρωμμένο αλλά και βιοτοπικά ισοροπημένο ενυδρείο είναι περίπου το 20% ανά φεγγάρι (4 εβδομάδες) Αληθεύει ή το 20% περιπου ανα 7 μέρες ισχύει?
![]() Δέυτερη. Στο EHEIM 2215 (και φαντάζομαι και στα άλλα μοντέλα) έχει και ένα λεπτό μαύρο pad. Αυτό πρέπει να βγεί απο το φίλτρο μέσα? (ειναι τιποτα άνθρακας?) τραβάει τα λιπάσματα που ρίχνω μέσα στο ενυδρείο? ![]() Τρίτη. Αν κάποιο νεογέννητο μπηκε μέσα στο φίλτρο, και (λογικά ψόφησε) πώς επηρεάζει την βιολογία (αν την επηρεάζει)? ![]() Τέταρτη. Σε κάποια εσωτερικά φίλτρα, έχει ένα κενό στη μέση. Απο άλλο pet shop μου έιπαν ότι εκεί μέσα μπαίνει το "αστεράκι" το οποίο κάνει τη δουλειά του βιολογικού φίλτρου, και έτσι δεν χρειάζεται εξωτερικό φίλτρο. Αληθεύει? ![]() Πέμπτη. Έχω ένα διαπιστωμένο θυλυκό και ενα μή διαπιστωμένο αρσενικό σκαλάρι. Τα πάνε καλά μεταξύ τους (δηλαδή δεν μαλώνουν) αλλά δεν βλέπω "πάθος". Το θυλυκό ήταν συντροφος ενός άλλου αρσενικού πριν κάποιο καιρό. Υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν ποτέ ζευγάρι και να μείνουν απλά 2 ξένοι (ή εστω και φίλοι) στην ίδια πόλη? ![]() Ρωτάω γιατί σπανίως πλέον εμπιστέυομαι γνώμη από pet shop σκέτη μιας και την έχω πάθει. Προτιμώ τις εμπειρίες και την γνώση σας. Ευχαριστώ... |
|
Εμφανίσεις: 2506
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 ερωτήσεις | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 06-10-08 12:30 |
ερωτήσεις... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-04-06 13:36 |
Ερωτήσεις CO2 | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 02-06-05 09:50 |
Ερωτήσεις | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-01-05 19:26 |
Ερωτήσεις | Filippos | Malawi | 5 | 02-01-05 01:58 |