Κι εκεί που έχω ρίξει απίστευτες ώρες διαβάσματος σχετικά με το τι ενυδρείο θα στήσω κι έχω υπολογίσει τα πάντα, τρώω ξαφνικά μια πετριά μήπως τελικά δε βάλω ζωοτόκα αλλά corydoras και neon! Ουσιαστικά όλα είναι ψάρια που μ αρέσουν αλλά γενικά έχω μια αδυναμία στα 2 τελευταία! Απλά λόγω του ότι είμαι αρχάρια και γενικά συστήνονται τα guppies για αρχάριους (όχι ότι είναι δύσκολα τα άλλα δύο είδη) είχα καταλήξει σε αυτά! Ψάξε ψάξε όμως σου μπαίνουν ιδέες...
Θέλω λοιπόν τη γνώμη σας, να βάλω guppies, apple snails και γαρίδες ή corys και νέον(και πιθανότατα και σαλιγκάρια και γαρίδες

; Α, θα πρέπει να αναφέρω ότι μ αρέσει στο ενυδρείο να κυριαρχεί η παρουσία των ψαριών, ώστε τα ξύλα,οι πέτρες (ξύλα και πέτρες μου αρέσουν πολύ) και τα φυτά να αποτελούν δευτερεύοντα διακοσμητικά στοιχεία (δεν ξέρω κατά πόσο καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...πχ στα φυτεμένα το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι τα φυτά, όχι τα ψάρια...το λέω μήπως ως πιο έμπειροι αντιλαμβάνεστε ποια ψάρια κολλάνε με αυτό που περιγράφω!)!
Ουφ! Ελπίζω να έγινα κατανοητή και περιμένω απόψεις!

Μιλάω για 300l ενυδρείο!