|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και σε λιγες μερες δεν θα υπαρχει ας το παρουσιασω το καμαρι μου.
λοιπον βιοτοπικο αμαζονιου 120 λιτρα ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Ενυδρειο:cayman 80 Διαστασεις: 81,5 x 36 x 52,5 εκ Ογκος ενυδρειου:120 λιτρα Φιλτρο: εσωτερικο bluwave 05,εξωτερικο jbl crystal p 250 Φωτισμος: 2x18w,14:00-22:00 Φοντο: Μαυρο χαρτονι Βυθος:λευκη αμμος carat 6 Διακοσμηση: Ξυλο red moor wood,φιλα απο πλατανο κ μανολια ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ: Ψαρια: 15 cardinals,4 corydoras trilineatus +1 μωρακι τους,1ramirezi,2 laetacara curptiveps,2 Colomesus asellus,2ancistrus sp.3 Φυτα: pistia stratiotes ΡΟΥΤΙΝΕΣ: Αλλαγη νερου 2 φορες την εβδομαδα 25% με 100% νερο α/ο και χρηση τυρφης στο εσωτερικο φιλτρο |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Ντινο,και ατμοσφαιρικο...
Γιατι το ξεστηνεις,τι ετοιμαζεις? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλαρακι μου , πολυ ομορφο ενυδρειο , κριμα που το ξεστηνεις αλλα μαλλον πας για κατι καλυτερο
![]() Τα φυλλα πλατανου μου φαινεται ειναι πιο ομορφα απο τα catappa.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αναβαθμιστικα κατα πολυ σε λιτρα Δημητρη οποτε πρεπει να φυγουν τα 2 προηγουμενα ενυδρεια μου για να χωραμε κ εμεις στο σπιτι ![]() ![]() Και εννοειται οτι και παλι σε αμαζονιο θα παω...... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() τα πλατανοφυλλα ειναι μακραν καλητερα απο τα catappa.....και σε σχημα κ σε κρυψωνες που σχηματιζουν και κυριως....δεν λιωνουν με τιποτα τα ατιμα οποτε δεν λερωνουν κιολας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinos99 : 11-12-11 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αμαρτία είναι να το χαλάσεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε.
Ευχομαι τα ψαρακια να συνεχισουν τη ζωη τους καπου αλλου, εξισου αξιοπρεπως.
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο σου......μακάρι να βλέπαμε πάντα τόσο προσεγμένα ενυδρεία....Συγχαρητήρια!!!
Υ.Γ.:Εκτός των άλλων έχει και τηλεόραση!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μου αρεσει το ενυδρειο σου Ντινο!!!
![]() περιμενουμε να δουμε και το μεγαλο στολιδι σου αργοτερα.... ειμαι κι εγω φαν των πλατανοφυλλων... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
(Ν.Αμερικη) 300 λιτρα Αγρια και Βιοτοπικα | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 05-08-11 16:21 |
Αποτελεσματα: Βιοτοπικα ενυδρεια | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 34 | 18-01-11 10:18 |