|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από επαγγελματική μου επίσκεψη στο καταπράσινο Düsseldorf της Γερμανιάς με έκπληξη μου βρήκα στο χώρο που θα έκανα κάποια trainings την ιαπωνική λίμνη που δείχνω στις φωτογραφίες. Περιτριγυρίζετε από τα κτήρια της εταιρίας και διαθέτει κόι και αγριόπαπιες. Δυστηχώς λόγω των βροχών(τέλη Ιουλίου
![]() Επίσης επισυνάπτω φωτος από την καταπληκτική υδρόβεια ζωή της πόλης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Ακόμα βρισκόμαστεστην αρχή της κατηγορίας και τέτοιες προσπάθειες εκτιμούνται ιδιαιτέρως.
|
||||
|
||||
![]()
Να και οι ευθείες γραμμές που λέγαμε σε άλλο θέμα! Πραγματικά ανάλογα το ύφος που θα δώσεις στην λίμνη μπορεί να γίνει πολύ όμορφη! Ευχαριστουμε για τις φωτογραφίες! Παίρνουμε ιδέες!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο το αστικο τοπιο με την υπαρξη της λιμνης αναμεσα στα κτηρια. Οαση πραγματικα..
Στην 1η φωτο βλεπω στην ακρη της νησιδας εναν γκριζο ερωδιο ο οποιος τρεφεται με ψαρια. Δεν εχει ψαρια μεσα η λιμνη; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο ερωδιός είναι ψεύτικος. Υπάρχουν κόι δυστηχώς δεν είχα κάμερα μαζί μου όταν τα τάιζαν. Μου είπαν επίσης ότι επειδή μεταναστεύουν εκεί και πάπιες φροντίζουν να μην έχουν πολλά κόι για να μην γίνονται τροφή αν και τις παραπάνω φορές συνηπάρχουν :P |
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδια πολυ ωραια! αλλα δεν ειναι πολυ πρασινο το νερο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Ερωτήσεις για λίμνη. | brace | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 16-08-08 03:08 |
Απορια για λίμνη | Σπύρος Μ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 03-07-08 14:17 |